برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع “ردپای معماری” در دانشگاه کردستان
جمعه، 20 فروردین 1395
برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع “ردپای معماری” در دانشگاه کردستان

آنچه که امروزه به عنوان معماری نزد عامه مردم شناخته می شود با تعاریفی که معماران بزرگ از آن ارایه کرده اند تفاوت های بسیاری دارد.از منظر یک معمار بزرگ ,انباشتن هدفمند توده ای خاک ,چیدن گلدان های باغچه با نظمی خاص و هر آن عملی که با دخل و تصرف در طبیعت و مصنوعات همراه باشد که منجر به ایجاد یک فضا یا تغییری در رفتار و احوالات انسان گردد ,نوعی معماری محسوب می شود.از این رو با کمی دقت در دنیای اطرافمان ردپاهای شگرفی از تاثیر معماری را خواهیم یافت…

علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند آثار خود را در مهلت تعیین شده از طریق ایمیل مسابقه ارسال نمایند.

لازم به ذکر است آثار ارسالی باید دارای شرایط زیر باشند:

• شرکت برای تمامی علاقه مندان به عکاسی آزاد است.
  • عکس های تهییه شده توسط دوربین عکاسی و موبایل های هوشمند که از کیفیت بالایی برخوردار باشند پذیرفته خواهد شد.
  • هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر 3 اثر در هر بخش می باشد.
  • هر عکس ارسالی باید دارای حداکثر کیفیت 250 dpi و فضای رنگ RGB باشد
  • عکس های ارسالی نباید دارای امضا، نشان، پاسپارتو، حاشیه، قاب، لگو و هرگونه نشانه تصویری باشد.
  • ویرایش عکس در حد تصحیح کادربندی و تصحیح رنگ به مقداری که به اصل اثر خدشه وارد نسازد، قابل قبول است.
  • جنبه اسنادی عکس باید حفظ شده باشد و استفاده از هیچگونه تکنیکی مانند کلاژ و غیره که در اصل اثر دخالت داشته باشد پذیرفته نیست.
  • عکسها در فرمت Jpeg و با حداکثر حجم 15 مگا بایت ارسال شوند.
  • عکس های ارسالی باید متعلق به عکاس باشند و در صورت اثبات خلاف آن، علاوه بر حذف شرکت کننده از مسابقه، پیگیری قانونی از طرف صاحب اثر را در پی خواهد داشت.
  • زمان خلق آثار از ابتدای سال 92 به بعد باشد.
  • ستاد برگزاری مجاز به استفاده ازعکسهای پذیرفته شده با اطلاع عکاس در سایر موارد مثل چاپ کتاب و بروشور و تبلیغات محلی در هر زمان و مکان است.
  • حقوق معنوی کلیه عکسهای دریافتی برای برگزار کنندگان محفوظ می باشد.

نمایشگاه آثار برگزیده همزمان با مراسم بزرگداشت روز معمار در محل دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

تقویم جشنواره:

• پذیرش آثار تا 30 فروردین 1395
  • برگزاری نمایشگاه و اعلام نتایج: روز 3 ااردیبهشت ماه 1395

ایمیل مسابقه:architecturalgroupuok@gmail.com

ایمیل ارسال شده علاوه بر عکس ها می بایست حاوی فایل خام و بدون ویرایش عکس ها و فایل مشخصات اعم از اسم، شماره تماس، آدرس، محل عکسبرداری و … باشد.

در صورتی که فرآیند ثبت نام و ارسال آثار مطابق شرایط فراخوان نباشد، امکان شرکت در داوری برای عکسها وجود ندارد.