رویداد ایده تا بازار از زبان مدیر مرکز رشد واحدهای فناور
سه‌شنبه، 30 آذر 1395
روناک دقیق مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان در طی مصاحبه‌ای با روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد:
هدف از برگزاری استارت آپ ویکندها چیست؟
این رویداد یک رویداد کارآفرینی است که برای شناسایی و حمایت از ایده‌های اقتصادی، طراحی و اجرا می‌شود. در این رویداد، افراد ایده‌های خود را مطرح می‌کنند و از بین ایده‌های مطرح شده بهترین آن‌ها با رأی حاضران انتخاب می‌شوند.
رویداد ایده تا بازار چندمین دوره استارت آپـ ویکند است که در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود؟
این رویداد دومین استارت آپ ویکند برگزارشده در دانشگاه کردستان می‌باشد.
این برنامه با همکاری چه نهادهایی برگزارشده است؟
برگزارکننده استارت آپ ویکند (ایده تا بازار) دانشگاه کردستان، مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان بود که سازمان‌ها و ارگان‌های زیر با این مرکز همکاری نمودند:
شرکت شتاب‌دهنده آی چیتا، استانداری کردستان، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، شاتل، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان
تعداد شرکت‌کنندگان این دوره چند نفر بوده است؟
تعداد شرکت‌کنندگان در این رویداد 140 نفر بود.
 آیا غیر از دانشجویان دانشگاه کردستان، افراد دیگری خارج از دانشگاه در این رویداد شرکت داشتند؟
بلی. شرکت‌کنندگان از تمام مراکز آموزش عالی استان، سازمان‌ها و نهادهای دولتی استان، دانشجویان دانشگاه‌های خارج استان: دانشگاه تهران و دانشگاه علم و صنعت ایران، ...، شرکت‌های خصوصی، صاحبان ایده و...در این رویداد حضور یافتند.
شرایط شرکت در استارت آپ ویکند به چه صورت بوده است؟
این رویداد برای تمامی افراد صاحب ایده در نظر گرفته‌شده بود که در صورت ثبت‌نام امکان حضور در رویداد و مطرح کردن ایده برایشان امکان‌پذیر بود.
چند تیم در این رویداد برگزیده شدند و آیا جوایز و تسهیلاتی برای تیم‌های برتر در نظر گرفته‌شده است؟
در این دوره از استارت آپ ویکند (ایده تا بازار) 140 شرکت‌کننده 70 ایده ارائه نمودند که از بین آن‌ها 15 ایده برتر انتخاب و در نهایت پس از ارزیابی نهایی توسط داوران، 5 تیم برتر معرفی شدند.
تیم‌های برتر این رویداد بدون گذراندن مراحل ارزیابی وارد مرکز رشد دانشگاه کردستان خواهند شد که برای توسعه‌ی ایده‌هایشان تا سقف 30 میلیون تومان حمایت مالی خواهند شد.
در کنار این جایزه‌ی بزرگ، تیم‌های برتر امکان استفاده از مشاوره‌ی شتاب‌دهنده‌ی آی چیتا را نیز در طول مدت توسعه‌ی کسب‌وکارشان خواهند داشت. این مشاوره‌ها در زمینه‌های حقوقی و مدیریتی ارائه می‌شود. در ضمن در صورت توسعه‌ی کسب‌وکار مطابق با استانداردهای بازار به شبکه‌ی سرمایه‌گذاران این شتاب‌دهنده نیز متصل خواهند شد تا از امکانات جذب سرمایه‌گذار نیز بهره‌مند گردند.
آیا امکان دارد دوره‌های بعدی این رویداد برگزار شود؟
بلی. به دلیل استقبال بسیار زیاد شرکت‌کنندگان، عدم امکان ثبت‌نام هم‌زمان تمامی آن‌ها در این دوره به دلیل اجتناب از پایین آمدن کیفیت رویداد، احتمال برگزاری رویداد دیگری تا قبل از پایان امسال در بهمن‌ماه یا اوایل اسفندماه وجود دارد.
 آیا افرادی که دارای ایده می‌باشند می‌توانند با مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان در ارتباط باشند و آیا از آن‌ها حمایت خواهد شد؟
بلی. مرکز رشد دانشگاه کردستان با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد توسعه حرفه‌های جدید، توسعه کارآفرینان در قالب واحدهای نوپای فعال صاحب ایده در حوزه انواع فناوری‌ها و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فناوری پشتیبانی می‌کند. صاحبان ایده پس از معرفی ایده و طی فرآیند داوری می‌توانند از کلیه خدمات حمایتی مرکز رشد از جمله تسهیلات مالی و اعتباری (دریافت 5 میلیون تومان در مرحله پیش رشد و 30 میلیون تومان در مرحله رشد)، تأمین محل کار، خدمات اینترنتی و ...در مرحله پیش رشد و رشد برخوردار شوند.

منبع: روابط عمومی