سخنرانی فردین اخلاقیان طاب رئیس دانشگاه کردستان در آئین اختتامیه رویداد ایده تا بازار
سه‌شنبه، 30 آذر 1395
فردین اخلاقیان‌طاب رئیس دانشگاه کردستان در آئین اختتامیه این رویداد ایده تا بازار ضمن تبریک ماه مولود و ولادت پیامبر اکرم (ص) اظهار کرد: یکی از ابعاد ختمیت پیامبران توجه به رشد و پیشرفت انسان‌ها به‌ویژه در بعد علمی است.
وی افزود: خوشبختانه در عصری هستیم که انسان‌ها به درک و توانایی علمی رسیده‌اند و خداوند نیز به این امر باارزش توجه دارد.
اخلاقیان‌طاب گفت: با توجه به ورود تکنولوژی‌های تازه‌ای مانند تکنولوژی دیجیتال و اینترنت در زندگی امروزه‌ی انسان‌ها، شرایط و اوضاع جوامع به‌طور چشمگیری تغییر یافته و تحت کنترل آن درآمده است.
وی بیان کرد: امروزه جهان توسط تکنولوژی‌های نو به سمت جلو در حال پیشروی است و فعالیت‌های کسب‌وکار هر روز بیش‌ازپیش دانش‌بنیان می‌شوند. لذا هرملتی که از این مهم غافل بماند، قطعاً در دنیا حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
فردین اخلاقیان‌طاب افزود: رشد تکنولوژی در کشور ما نیز موردتوجه قرارگرفته است و برای نیل به این مقصود هر روز بسترها و فرصت‌های بیشتر فراهم ‌می‌آیند.
دکتر اخلاقیان‌طاب بیان کرد: دیدن فرصت‌ها احتیاج به دانش، آگاهی و شناخت لازم در کنار خلاقیت دارد.
رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: بهترین افراد برای پا گذاشتن به این عرصه دانشجویان و فارغ‌التحصیلانی هستند که دانش و خلاقیت لازم را دارند و جزء قشر تواناتر فکری جامعه می‌باشند.
وی تأکید کرد: جامعه باید از این افراد خلاق و صاحب ایده به روش‌های مختلف حمایت کند، که برگزاری رویدادی مانند استارت آپ ویکند نمونه‌ای از این حمایت‌ها در همین راستا است.
اخلاقیان‌طاب تأکید کرد: افراد فعال در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان به مهارت‌هایی ازجمله: مهارت‌های کسب‌وکار، شناخت بازار و قدرت چالش و مبارزه در بازار نیاز دارند.
وی گفت: کسانی که در این رویداد شرکت کرده‌اند، سرمایه‌های کشور هستند و با درک درست از موقعیت امروز جهان، اجتماع، اقتصاد و سیاست، کشور را به سمت پیشرفت سوق می‌دهند.
رئیس دانشگاه کردستان در پایان از برگزاری دوره‌ی بعدی استارت آپ ویکند تا قبل از پایان سال جاری خبر داد و گفت: خدا را شاکریم که چنین جوانان باانگیزه‌ای وارد عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور می‌شوند.

منبع: روابط عمومی