امضای تفاهم نامه مشترک همکاری میان دانشگاه کردستان و دانشگاه کویه عراق
دوشنبه، 4 اردیبهشت 1396
نشست هیئت رئیسه دانشگاه کردستان و هیئت اعزامی دانشگاه کویه اقلیم کردستان عراق با امضای تفاهم نامه همکاری های مشترک برگزار شد.
عبدالله حسن زاده مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان در این نشست گفت: دانشگاه کردستان هم اکنون مسئول کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری‌های بین المللی با اقلیم کردستان عراق است.
حسن زاده افزود: مدیریت روابط بین الملل دانشگاه کردستان با ابلاغیه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در جهت گسترش ارتباطات و مراودات علمی و فرهنگی با دانشگاه‌های مهم و تراز اول دنیا در تلاش برای تقویت این موضوع است.
وی با اشاره به اینکه تهیه و تنظیم پیش نویس قراردادها و موافقت نامه بخشی از وظایف مدیریت روابط بین الملل است، گفت: تهیه و پیشنهاد طرح‌ها و پروژه‌های بین المللی دانشگاه و اقدام لازم در جهت اجرایی کردن آن و هماهنگی برای انجام بازدیدهای علمی از دیگر وظایف ماست.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان افزود: هم اکنون 42 دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه کردستان مشغول به تحصیل هستند و از امکانات دانشگاه بهره می‌برند.
وی اظهار کرد: تاکنون امضای تفاهم نامه با 7 دانشگاه عراقی، 5 دانشگاه ایرانی و 2 دانشگاه ژاپنی در دستور کار بوده و اجرای فعالیت‌های پژوهشی، تبادل مطالب آموزشی، تشکیل دوره‌های مشترک و تبادل دانشجو از محورهای این تفاهم نامه‌ها بوده است.
مدیر روابط بین الملل دانشگاه کردستان بیان کرد: پروژه بین المللی سازی نظام آموزش عالی در ایران با حضور 9 دانشگاه ایران و اروپا، از جمله دانشگاه‌های اسپانیا، اتریش و اسکاتلند با قدرت اجرایی می‌شود.
حسن زاده مفاد تفاهم نامه میان دانشگاه کردستان و دانشگاه کویه را در حوزه های پژوهشی، آموزشی، برگزاری کنفرانس های مشترک علمی و تبادل دانشجو عنوان کرد. وی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه کویه خواست، محور برنامه‌های خود را بر توسعه روابط فی مابین دانشگاهی پایه گذاری کنند.

منبع: روابط عمومی