سومین کنگره قارچ شناسی ایران
شنبه، 13 خرداد 1396
اینک که سومین کنگره قارچ شناسی ایران (IMyC3) در تاریخ 4 تا 6 شهریورماه سال 1396 توسط انجمن قارچ شناسی ایران و دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد، از همه شما عزیزان برای حضور در این کنگره ملی دعوت به ‌عمل می آید.
کنگره‌های اول و دوم قارچ شناسی ایران به ترتیب در سال 1392 و 1394 در دانشگاه گیلان و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج برگزار شده است. سومین کنگره قارچ شناسی ایران توسط انجمن قارچ شناسی ایران و گروه گیاهپزشکی دانشگاه کردستان در سنندج برگزار خواهد شد. این گردهمایی علمی فرصت مناسبی جهت تبادل یافته ها و تجارب، و زمینه ایجاد همکاری‌های بیشتر محققین از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور را در تمامی جنبه‌های قارچ شناسی فراهم می‌نماید.  همچنین این رویداد، فرصت مناسبی برای بازدید و دیدار متخصصان و علاقمندان به علم قارچ شناسی از استان زیبای کردستان با طبیعتی جذاب و مردمانی مهمان نواز و دارای قابلیت‌های بالای کشاورزی و باغبانی فراهم می‌کند.
امید است با حضور و شرکت فعال خود و ارسال مقالات در زمینه های مختلف مرتبط با علم قارچ شناسی ما را در برگزاری هر چه بهتر این کنگره یاری فرمایید. با کمال افتخار و مشتاقانه منتظر دیدار شما در دانشگاه کردستان جهت حضور در این رویداد علمی در تاریخ 4 الی 6 شهریورماه 1396 می‌باشیم.

سال جاری 2362046