برگزاری نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه پنج کشور در سنندج
یکشنبه، 11 تیر 1396
برگزاری نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه پنج کشور در سنندج
نشست مدیران روابط عمومی های دانشگاه های منطقه پنج کشور در دانشگاه کردستان برگزار شد.
نشست مدیران روابط عمومی های دانشگاه های منطقه پنج کشور با حضور نمایندگان دانشگاه های منطقه 5 کشور در سازمان مرکزی دانشگاه کردستان برگزار شد.
در این نشست چالش های حوزه روابط عمومی ها و برنامه های توسعه این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بررسی نحوه اجرای برنامه های مشترک در جهت رونق حوزه روابط عمومی های دانشگاه های منطقه پنج کشور از دیگر برنامه های این گردهمایی است.
در آغاز این نشست کارگاه نقش روابط عمومی و رسانه در توسعه با حضور مسعود بیننده از اساتید دانشگاه های کردستان برگزار شد.
لزوم توسعه ارتباطات رسانه ای جوامع دانشگاهی/ عدم تحلیل رویداد ضعف روابط عمومی هاست
مدیر حوزه ریاست دانشگاه کردستان با اشاره به لزوم توسعه روابط رسانه ای دانشگاه ها بر توانمندسازی روابط عمومی ها تاکید کرد.
سیدطاهر حسینی مدیر حوزه ریاست دانشگاه کردستان در نشست مدیران روابط عمومی های دانشگاه های منطقه پنج کشور به اهمیت روابط عمومی ها اشاره کرد و گفت: با گسترش رسانه ها در دنیای امروزه این وظیفه تیم رسانه ای ارگان های مختلف است که خود را به مخاطبین معرفی کنند.
وی افزود: پژوهش و آموزش دیگر نیاز دانشجویان را مرتفع نمی کند و مهارت آموزی یک موضوع مهم در جوامع دانشگاهی است که باید به وسیله روابط عمومی دانشگاه ها برای مردم تحلیل شود.
حسینی با تاکید بر لزوم تعیین نقش دانشگاه ها در توسعه کشور، وظیفه روابط عمومی ها را در این میان مهم عنوان کرد.
مشاور عالی ریاست دانشگاه کردستان اظهار داشت: اساس معرفی یک مجموعه رسانه است و باید این ارتباطات رسانه ای خصوصا در دانشگاه های مادر توسعه یابد.
وی با بیان اینکه در معرفی دانشگاه ها موفقیت زیادی نداشته ایم، افزود: نیروهای متخصص حوزه روابط عمومی می توانند در رویدادهای مختلف تحلیل درستی به رسانه ها ارائه کنند.
حسینی ساماندهی روابط عمومی ها را ضروری عنوان کرد و گفت: آموزش می تواند به تخصصی شدن روابط عمومی های جوامع دانشگاهی کمک شایانی کند.
مدیر حوزه ریاست دانشگاه کردستان در پایان آمادگی دانشگاه را برای برگزاری گردهمایی ها و کارگاه های آموزشی در سنندج اعلام کرد.

منبع: روابط عمومی