اطلاعیه دانشگاه کردستان در خصوص ثبت نام حضوری از پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد
دوشنبه، 20 شهریور 1396

به اطلاع می‌رساند:

• شروع کلاس‌ها از تاریخ 1396/6/25 خواهد بود. دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد جهت آگاهی از برنامه هفتگی خود می‌توانند به کارشناسان آموزشی/تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه و یا سامانه گلستان مراجعه نمایند.
  • شناسه کاربری و رمز عبور سامانه گلستان دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد به ترتیب شماره دانشجویی و کدملی است.
  • محل تحویل مدارک برادران اداره آموزش کل دانشگاه (درب کشاورزی دانشگاه، روبروی مجتمع کلاس‌ها) و خواهران دانشکده مربوطه می‌باشد.

نام دانشکده

تاریخ ثبت نام

ادبیات و زبان‌های خارجی

1396/7/17

علوم انسانی و اجتماعی

مهندسی

1396/7/18

هنر و معماری

علوم پایه

1396/7/19

کشاورزی

منابع طبیعی

مدارک لازم جهت ثبت‌نام:

• اصل و تصویر مدرک کارشناسی که در آن معدل کارشناسی قید شده باشد. (پذیرفته‌شدگانی که قادر به ارائه  اصل مدرک نیستند، فرم معدل مندرج در سایت سازمان سنجش را پس از تأیید در دانشگاه محل تحصیل کارشناسی، ارائه نمایند.)
  • اصل و تصویر مدرک کاردانی که در آن معدل قید شده باشد. ( برای افرادی که مدرک کارشناسی آنان ناپیوسته می باشد)
  • مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص نماید.( مخصوص برادران)
  • شش قطعه عکس جدید تمام رخ 4×3
  • اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی (دو سری)