اطلاعیه وام‌های ویژه دانشجویان (کارشناسی، ارشد، دکتری) روزانه متقاضی وام های دانشجویی نیمسال دوم 96-97
دوشنبه، 2 بهمن 1396
به اطلاع کلیه متقاضیان وامهای دانشجویی می رساند دسترسی به پورتال دانشجویی صندوق رفاه جهت درخواست انواع وامهای دانشجویی (به جز وام ضروری و وام شهریه) از تاریخ 96/10/27 لغایت 96/12/09 باز بوده و متقاضیان محترم می توانند درخواست وامهای خود را ثبت نمایند.
نکات مهم
1- دانشجویان گرامی توجه داشته باشند فقط براساس فایل راهنمای ورود به پورتال دانشجویی که در ذیل این خبر می آید اقدام به درخواست وام نمایندو هیچ درخواستی به صورت حضوری و دستی قابل پذیرش نمی باشد.شایان ذکر است برای درخواست هر وام می بایست  به صورت تکی نوع وام را انتخاب و از سیستم خارج گردیده سپس مجددا وارد پورتال گردیده و در خواست وام بعدی خود را ثبت نمایند.
2- دانشجویان گرامی توجه نمایند تنها وامهایی که طبق قانون به آنها تعلق می گیرد و شامل آنان میگردد را انتخاب نموده و از درخواست وامهای دیگر جدا خودداری نمایند
3- کلیه دانشجویانی که در پورتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به ثبت وام های مسکن متاهلی ، مسکن مجردی(مسکن) ،زیارت عتبات،ازدواج اقدام نموده اند خواهشمند است تا قبل از تاریخ 96/12/09 نسبت به ارائه مدارک لازمه هر وام به صندوق رفاه دانشگاه اقدام نمایند؛
4- دانشجویان گرامی توجه فرمایند زمان ثبت نام وام ضروری متعاقبا از طریق کانال صندوق رفاه دانشجویان اعلام خواهدشد.
5- ثبت درخواست وام به صورت تحویل فرم دستی به هیچ وجه امکان پذیر نبوده و لازم است کلیه دانشجویان در پورتال دانشجویی خود نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند.
6-جهت دریافت وام ازدواج می بایست یکسال بیشتر از زمان عقد نگذشته باشد در غیر اینصورت درخواست حذف می گردد.
7- دارا بودن سند تعهد محضری برای دریافت کلیه وامهای دانشجویی الزامی بوده و در صورت ارائه سند تعهد محضری قادر به در یافت وام دانشجویی می باشند.
 تذکرات مهم:
1- ارائه سند تعهد محضری برای دانشجویانی که برای اولین بار قصد دریافت وام دانشجویی را داشته الزامی می باشد.
2- دانشجویانی که برای اولین بار درخواست وام دانشجویی داده و شماره حساب آنان در پورتال شخصی آنها ثبت نگردیده  می بایست جهت ثبت شماره حساب  اطلاعات حساب بانک تجارت خود را از جمله(شماره دانشجویی - کدملی -کد شعبه -شماره حساب" نه شماره کارت") به صورت حضوری و یا از طریق سامانه پیام کوتاه 1000660063 جهت ثبت به اطلاع صندوق رفاه رساند.
3- وامهایی که نیاز به ارائه مدارک داشته پس از ثبت وام در پورتال می بایست سریعا و در تاریخ اعلام شده تحویل صندوق رفاه دانشگاه گردد.
4-دانشجویانی که درخواست وام مسکن مجردی را دارند باید دقت نمایند در پورتال خود گزینه وام مسکن را انتخاب نمایند و نیز لازم به ذکر بوده دانشجویانی که در ترم بهمن ماه ساکن خوابگاه باشند قادر به دریافت این نوع از وام نمی باشند.
 نکته بسیار مهم:
1- دانشجویان شبانه متقاضی وام شهریه دقت فرمایند زمان ثبت درخواست وام مذکور در فروردین ماه سال آینده از طریق همین کانال اطلاع رسانی خواهدشد.
2- دانشجویان متقاضی وام ضروری توجه نمایند مهلت ثبت نام و تحویل مدارک این وام متعاقبا از طریق کانال تلگرام صندوق رفاه دانشگاه کردستان اعلام خواهد شد. لذا در حال حاضر از ثبت درخواست و مراجعه جهت تحویل مدارک وام ضروری خودداری فرمایید.

منبع: صندوق رفاه دانشگاه کردستان

ماه جاری 411904