عمده‌ترین تلاش دشمن، ایجاد حس ناامیدی در جوانان ایرانی است/ تزریق روحیه خودباوری به جوانان بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است
شنبه، 21 بهمن 1396
مسوول کانون بسیج اساتید دانشگاه کردستان گفت: جوانان با درخشش در عرصه‌های مختلف موجب ماندگاری نام ایران شدند اما عمده‌ترین تلاش دشمنان انقلاب، ایجاد حس ناامیدی در جوانان ایران است.
حماسه‌آفرینی و نقش بی‌بدیل جوانان در دوران انقلاب اسلامی، نقشی ماندگار و ستودنی است. امروزه حضور جوانان در تمامی عرصه‌ها و صحنه‌های نظام، ضامن حفظ و تداوم انقلاب اسلامی و سازندگی ایران اسلامی است و اعتماد به جوانان و واگذاری مسوولیت‌ها و تقویت خودباوری در آنان، زمینه‌ساز پیشرفت و تحول همه‌جانبه در کشور است.
بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ضمن تاکید بر توجه به جوانان بر اهمیت و ضرورت تربیت و تهذیب نفس در آنها اشاره می‌کنند و با اعتقاد به تحول عظیم به وجود آمده در جوانان در سایه انقلاب اسلامی، می‌فرمایند: این تحولی که با پیروزی انقلاب در جوانان کشور به وجود آمده، اهمیتش بیشتر از تغییر و تحولی است که در مملکت پدید آمده است.
انقلاب اسلامی در تقویت خودباوری و نهادینه کردن این امر در جوانان ایرانی نقش چشمگیری داشته است، اکسیر اعتماد به نفس و خودباوری نقش مهمی در اقتدار نظام و دستیابی به قله رفیع پیشرفت و توسعه ایران اسلامی دارد و در سایه خودباوری بسیاری از معضلات و مشکلات کشور حل خواهد شد.
مقام معظم نیز رهبری از اعتماد به نفس و خودباوری به عنوان داروی روحی برای ملت‌ها یاد می‌کنند و معتقدند که خودباوری نیروی حرکت‌ساز و حیات‌بخش جنبش‌های درخشانی بوده که در طول تاریخ برای برانداختن نظام سلطه و زور پدیدار گشته است.
ایشان خودباوری و اعتماد به نفس را یک منبع لایزال قدرت برای نجات و هدایت کشتی نهضت و انقلاب از گردونه‌ها و گرداب‌های سخت می‌دانند و تاکید می‌کنند ملت ایران در مسیر تحقق آرمان اصلی خود یعنی ایجاد جامعه اسلامی قراردارد و پیمودن این راه پرافتخار بدون حفظ و تقویت اعتماد به نفس ملی ممکن نیست.
پیشرفت‌های چشمگیر علمی در زمینه انرژی هسته‌ای و علوم نوین، درمان بسیاری از بیماری‌‌های صعب العلاج و درخشش جوانان فهیم ایران اسلامی خود گواه تقویت خودباوری و نقش عظیم انقلاب اسلامی در تقویت باورهای جوانان این مرز‌و‌بوم است.
برای آشنایی بیشتر با این مقوله با مهدی حاتمی، مسوول کانون بسیج اساتید دانشگاه کردستان و استاد گروه حقوق این دانشگاه، گفت‌و‌گویی داشته‌ایم که در ادامه می‌آید...

فارس: به عنوان سوال نخست از محضر جناب‌عالی، نقش انقلاب اسلامی در پیشرفت علمی جوانان کشور را بیان فرمایید.
انقلاب اسلامی ایران احیاگر روحیه علمی جوانان ایرانی بود، قبل از انقلاب اسلامی با توجه به حضور مستشاران بیگانه در کشور، جوانان ما احساس تحقیر و سرخوردگی داشتند، در دوران جنگ تحمیلی جوانان ایرانی اقدام به ساخت تجهیزات جنگی همچون موشک کردند و پس از جنگ نیز نهضت علمی وسیعی روی داد.
در المپیادهای جهانی فیزیک، شیمی، ریاضی بهترین رتبه‌ها را کسب کردند و در بحث استفاده صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای نیز خوش درخشیدند، شهدایی همچون شهید احمدی‌روشن، رضایی و دیگر شهیدان انقلاب اسلامی، خود گویای بخل و حسادت کشورهایی مانند اسرائیل و آمریکا به پیشرفت علمی جوانان ما است.

فارس: انقلاب اسلامی چه میزان در تقویت اعتماد به نفس و خودباوری جوانان کشور نقش داشته است؟
انقلاب اسلامی باعث شد که «جمله ما می‌توانیم» در عالم خارجی و به شکل محسوس معنا و مفهوم پیدا کند. جوانان وطن در هر عرصه‌ای که ورود پیدا کردند تاثیرات شگرفی ایجاد شد، مردم ایران در به وجود آمدن و شکل گیری انقلاب موثر بودند.
تقویت روحیه خودباوری و نهادینه‌شدن حس اعتماد به نفس در ملت یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است به شکلی که اعتماد به نفس ملی و خودباوری باعث پیشرفت‌های بارزی در عرصه‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی شده است.
تقویت خودباوری بخصوص در قشر جوان جامعه یکی از دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی است، در جریان انقلاب اسلامی جوانان ایرانی با شناخت خود و کنارگذاشتن قوانین و تفکرات واردشده از غرب، مبانی معرفتی خودرا با استفاده از مفاهیم دین اسلام تعریف و بهترین ایده و معنا برای آینده بشر و تمدن‌سازی را به جهانیان معرفی کردند.

فارس: مصادیقی را از دستاوردهایی که جوانان ایرانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کسب کردند، را عنوان کنید..
جوانان ایرانی در عرصه صنعت و مالکیت‌های فکری، اختراعات بسیاری رابه ثبت رساندند، در عرصه هواو فضا آزمایش‌های موفقیت‌آمیزی را کسب نمودند، در حوزه ساخت موشک‌های دوربرد به قله‌های رفیعی دست‌ یافتند. در عرصه غنی‌سازی اورانیوم به غنی‌سازی صنعتی دست یافتند که غیر از هشت کشور، کشور دیگری در دنیا به این امر دست نیافته ‌است.
قطعا یکی از دلایل دشمنی آمریکا و متحدانش با ایران اسلامی همین وجود حس خودباوری و اعتماد به نفس جوانان و مردم کشور ایران است.
طی چند سال اخیر عمده توطئه‌های دشمنان ایران، حول محور از بین بردن انگیزه‌های متعالی جوانان و تزریق ناامیدی به جامعه ایرانی بوده‌ است، از این راهبرد دشمن می‌توان به این نکته پی برد که نقطه ضعف دشمن، حس خودباوری ما است و از طریق برنامه‌های ماهواره‌ای وسایر زمینه‌ها به ‌دنبال تضعیف این اعتماد به نفس هستند.
امروزه جوانان کارآمد و پرتوان بزرگترین عامل موفقیت و پیشرفت جمهوری اسلامی ایران هستند که در این راستا باید همه مسوولین به اشتغال و حفظ این انرژی و توان جوانان موفق، با دید تامل و دقت خاصی بنگرند که این حضور در پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی تاثیر فراوانی خواهد داشت.

منبع: http://kordestan.farsnews.com