اخبار دانشگاه

گزارش تصویری از اعزام نخستین کاروان هدایا و کمک های انسان دوستانه دانشگاه کردستان به زلزله زدگان کرمانشاه
پنجشنبه 25 آبان 1396 ادامه خبر

دانشگاه کردستان سفیر وزارت علوم و تحقیقات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب وین شد.
دانشگاه کردستان در کنار دانشگاه‌های مازندران، یزد، رازی و علامه طباطبایی به عنوان دانشگاه منتخب از سوی وزارت علوم در نمایشگاه بین‌المللی کتاب وین حضور یافت.
پنجشنبه 25 آبان 1396 ادامه خبر

بازدید مدیران حوزه پژوهشی و اعضا کمیته کارآفرینی دانشگاه کردستان از مرکز شهید ورمقانی سنندج
مدیران حوزه پژوهشی و اعضا کمیته کارآفرینی دانشگاه کردستان از مرکز شهید ورمقانی سنندج بازدید کردند.
چهارشنبه 24 آبان 1396 ادامه خبر

رئیس دانشگاه کردستان اعلام کرد: دانشگاه کردستان برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان آماده است.
اساتید، کارکنان، دانشجویان و اعضای انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی صنفی، فرهنگی، آموزشی، علمی و سیاسی در کنار کانون دانشجویی هلال‌احمر و بسیج دانشجویی دانشگاه برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه بسیج شده‌اند.

بلندقامتان بسکتبالیست دانشگاه کردستان بر سکوی قهرمانی ایستادند
مسابقات بسکتبال دانشگاهی منطقه 5 با قهرمانی دانشگاه کردستان به اتمام رسید و این تیم به المپیاد دانشجویان سراسر کشور راه یافت.
چهارشنبه 24 آبان 1396 ادامه خبر

گزارش تصویری از ایستگاه‌های جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه کردستان برای مناطق زلزله زده غرب کشور
استقرار ایستگاه‌های جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه کردستان برای مناطق زلزله زده غرب کشور در محوطه دانشگاه
سه‌شنبه 23 آبان 1396 ادامه خبر

تسلیت در برابر این فاجعه واژه کوچیکیست
جمع‌آوری کمک‌های مردمی در سطح دانشگاه کردستان
سه‌شنبه 23 آبان 1396 ادامه خبر

مسئول بسیج دانشجویی کردستان: گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی کردستان به کرمانشاه اعزام می‌شوند
مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان، ضمن ابراز همدردی با آسیب دیدگان زلزله شب گذشته، گفت: از نخستین ساعات وقوع زلزله در استان کرمانشاه گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی در آماده باش بوده و ظهر امروز به این استان اعزام می‌شوند.
دوشنبه 22 آبان 1396 ادامه خبر

در پی وقوع زلزله؛ غیبت صبح دانشجویان دانشگاه کردستان موجه است.
رئیس دانشگاه کردستان، اظهار کرد: دانشگاه کردستان به دلیل بروز زلزله در شب گذشته تعطیل نیست، اما غیبت دانشجویان در کلاس های 8 تا 10 صبح موجه است.
دوشنبه 22 آبان 1396 ادامه خبر

بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه کلاسهای آموزشی طبق برنامه قبلی برگزار خواهد شد.

«خط عشق» در دانشگاه کردستان به راه افتاد
یکشنبه 21 آبان 1396 ادامه خبر

برگزاری مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشجویان پسر منطقه5 کشور در دانشگاه کردستان
مسابقات قهرمانی بسکتبال دانشجویان پسر منطقه5 کشور به مدت سه روز از تاریخ 20 لغایت 22 آبان و با حضور 4 تیم دانشگاهی به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار می شود.
یکشنبه 21 آبان 1396 ادامه خبر

رنکینگ بالای سرکار خانم شادی شریعتی دانشجوی دوره‌ی کارشناسی آمار دانشگاه کردستان در مسابقات سوپر لیگ کشوری
برابر اطلاعات فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران، سرکار خانم شادی شریعتی دانشجوی دوره‌ی کارشناسی آمار دانشگاه کردستان هم اکنون در مسابقات سوپر لیگ کشوری از رنکینگ بالایی برخوردار می‌باشند.
شنبه 20 آبان 1396 ادامه خبر

اطلاعیه در خصوص نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان پردیس
نحوه ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان پردیس اعلام گردید.
شنبه 20 آبان 1396 ادامه خبر

اطلاعیه مرحله دوم (ارزیابی تخصصی) تکمیل ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی (Ph.D) در سال تحصیلی 97-1396
شرایط و ضوابط پذیرش مرحله دوم (ارزیابی تخصصی) تکمیل ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی (Ph.D) در سال تحصیلی 97-1396 اعلام گردید.
چهارشنبه 17 آبان 1396 ادامه خبر

قهرمانی ورزشکاران دانشگاه کردستان در مسابقات دو و میدانی دانشجویان دختر منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور
چهارشنبه 17 آبان 1396 ادامه خبر

ثبت‌نام حضوری از پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 1396 (به روزرسانی شد)
نحوه ثبت‌نام حضوری از پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد سال 1396 اعلام گردید.

آغاز به کار «نمایشگاه پاییزه دانشجویی» در دانشگاه کردستان
«نمایشگاه پاییزه دانشجویی» در دانشگاه کردستان فعالیت خود را آغاز کرد.
یکشنبه 14 آبان 1396 ادامه خبر

رئیس پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان: فرهنگ محور اساسی توسعه/ نقش دانشگاه کردستان در حفظ و صیانت از فرهنگ بی‌بدیل است.
یکشنبه 14 آبان 1396 ادامه خبر

قهرمانی ورزشکاران دانشگاه کردستان در مسابقات دو و میدانی دانشجویان پسر منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور
ورزشکاران دانشگاه کردستان در مسابقات دو و میدانی دانشجویان پسر منطقه 5 ورزش دانشگاه های کشور موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند.