اطلاعیه در خصوص ثبت درخواست مرخصی اعضای محترم هیأت علمی
نحوه ثبت درخواست مرخصی اعضای محترم هیأت علمی اعلام گردید.

اطلاعیه ویژه دانشجویان متقاضی تغییر رشته در نیمسال دوم 97-96
به اطلاع دانشجویانی که درخواست تغییر رشته داده‌اند می‌رساند به علت تاخیر در ارسال کارنامه محرمانه توسط سازمان سنجش بررسی درخواست‌های تغییررشته با تاخیر انجام خواهد شد. درصورت بررسی درخواستها در این ترم، در سایت دانشگاه کردستان به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

فراخوان تصدی پست مدیریت: مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، به منظور شناسایی و استفاده از استعدادها و پتانسیل‌های مدیریتی اعضای هیات علمی، تصدی پست‌های مدیریتی واحدهای زیر مجموعه خود را از طریق فراخوان اعلام می‌نماید.

فراخوان تصدی پست مدیریت: رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه
چهارشنبه 27 دی 1396 ادامه خبر

دانشگاه کردستان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دلیل بین المللی سازی دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفت.
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی با ارسال پیام‌های جداگانه‌ از اقدامات دانشگاه کردستان در راستای بین‌المللی‌سازی دانشگاه کردستان و افزایش جذب تعداد دانشجویان بین‌المللی در این دانشگاه تقدیر به عمل آوردند.
دوشنبه 25 دی 1396 ادامه خبر

شهرداری و شواری اسلامی شهر سنندج در دانشگاه کردستان حضور یافتند
با هدف تمدید معاهده همکاری میان دانشگاه کردستان، شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج، نشست هم‌اندیشی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان برگزار شد.
یکشنبه 24 دی 1396 ادامه خبر

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه کردستان و بنیاد مسکن کردستان امضاء شد
با هدف توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های دانشگاه کردستان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان در راستای کارآمدی فرآیند بازسازی مناطق زلزله‌زده ثلاث‌باباجانی، تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه‌ای میان «دانشگاه کردستان» و «بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان» منعقد شد.
شنبه 23 دی 1396 ادامه خبر

فراخوان شرکت در المپیاد علمی – دانشجویی غیرمتمرکز منطقه 4 اعلام شد
همزمان با برگزاری امتحانات آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 اولین مرحله بیست و سومین دوره آزمون المپیاد علمـی دانشـجویی کشـور برگزار می شود.
شنبه 23 دی 1396 ادامه خبر

قطعی سرور کتابخانه
به اطلاع دانشگاهیان محترم می‌رساند به علت به‌روزرسانی منابع دیجیتال کتابخانه، سرور جستجوی کتابخانه‌های دانشگاه به آدرس http://lib.uok.ac.ir بعد از ساعت 14 روز چهارشنبه بیستم دی ماه از دسترس خارج می‌شود.
چهارشنبه 20 دی 1396 ادامه خبر

با محوریت الزامات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی؛ نشست تخصصی توسعه روستایی در کردستان برگزار شد.
نشست تخصصی توسعه روستایی در استان کردستان با محوریت الزامات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، با حضور اساتید و صاحب‌نظران این عرصه، دوشنبه 18 دی‌ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان برنامه و بودجه استان کردستان برگزار شد.

شرایط وام سه ماهه زمستان دانشجویان مقطع دکتری
شرایط وام سه ماهه زمستان دانشجویان مقطع دکتری اعلام گردید.

راهپیمایی دانشگاهیان دانشگاه کردستان در محکومیت اغتشاشات اخیر
دانشگاهیان دانشگاه کردستان نیز همراه و همزمان با سایر اقشار جامعه در راهپیمایی محکومیت آشوب‌گران و اغتشاش‌گران حضور پرشور داشتند.

دوره‌های آموزشی مرکز کارآفرینی
نحوه ثبت‌نام دوره‌های آموزشی مرکز کارآفرینی به همراه عنوان دوره‌ها اعلام گردید.
شنبه 16 دی 1396 ادامه خبر

برگزاری نشست «توسعه روستایی در استان کردستان، الزامات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی»
نشست «توسعه روستایی در استان کردستان، الزامات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی» دوشنبه 18 دی ماه 1396 برگزار خواهد شد.
چهارشنبه 13 دی 1396 ادامه خبر

گزارشی از نشست «عارضه یابی ارتباط صنعت و دانشگاه»
نشست «عارضه یابی ارتباط صنعت و دانشگاه» برگزار گردید.
چهارشنبه 13 دی 1396 ادامه خبر

آغاز به کار چهارمین دوره هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان کردستان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نخستین جلسه چهارمین دوره هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان کردستان امروز (چهارشنبه، 13دی) در دانشگاه کردستان برگزار شد.

تصاحب دو سکوی اول و دوم نخستین لیگ IOT منطقه‌ای غرب کشور توسط دانشگاه کردستان
در نخستین لیگ منطقه‌ای غرب کشور در حوزه هوشمندسازی اشیاء که به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان برگزار شد، دو تیم دندونک و healthcope از دانشگاه کردستان به عنوان دو تیم اول و دوم معرفی شدند و به همراه تیمی از دانشگاه همدان به فینال مسابقات کشوری راه یافتند.
سه‌شنبه 12 دی 1396 ادامه خبر

شروع ثبت‌نام دوره‌های ویژه دانشجویان در مرکز کارآفرینی دانشگاه
ثبت‌نام دوره‌های ویژه دانشجویان در مرکز کارآفرینی دانشگاه شروع شد.
یکشنبه 10 دی 1396 ادامه خبر

نشریه علمی- تخصصی «رووناهی» دانشگاه کردستان نشریه برتر دهمین جشنواره ملی حرکت شد.
نشریه علمی- تخصصی «رووناهی» انجمن علمی فقه وحقوق شافعی دانشگاه کردستان در دهمین جشنواره ملی حرکت که به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه از تاریخ 5 تا7 دی‌ماه‌ جاری برگزارشد، به عنوان نشریه برترانتخاب شد.
شنبه 9 دی 1396 ادامه خبر

بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی بیانیه ای صادر کرد.
شنبه 9 دی 1396 ادامه خبر