تجدید مزایده اجاره بوفه‌ها و خشکشویی دانشگاه کردستان
شرایط تجدید مزایده اجاره بوفه‌ها و خشکشویی دانشگاه کردستان در سال 96 اعلام گردید.
چهارشنبه 29 شهریور 1396 ادامه خبر

تجدید مزایده اجاره انتشارات دانشگاه کردستان
شرایط تجدید مزایده انتشارات دانشگاه کردستان در سال 96 اعلام گردید.
چهارشنبه 29 شهریور 1396 ادامه خبر

گزارش تصویری از دیدار رئیس و مسئولین دانشگاه با خانواده بازنشستگان به مناسبت 25 ذی الحجه روز تکریم از بازنشستگان
دوشنبه 27 شهریور 1396 ادامه خبر

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون های کارشناسی سال 1396
نحوه اسکان پذیرفته‌شدگان آزمون‌های کارشناسی سال 1396
یکشنبه 26 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه شماره 1-پذیرفته شدگان کارشناسی سال 1396
نحوه ثبت‌نام پذیرفته شدگان کارشناسی سال 1396
یکشنبه 26 شهریور 1396 ادامه خبر

سخنرانی پروفسور یوسف ثبوتی
جناب آقای پروفسور یوسف ثبوتی سخنرانی با عنوان «تفاهم با دیگران» ارائه خواهند کرد.
شنبه 25 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه مهم در خصوص مهلت ثبت‌‎نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد در سامانه گلستان
مهلت ثبت‌‎نام غیرحضوری پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد در سامانه گلستان تمدید شد.
چهارشنبه 22 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه دانشگاه کردستان در خصوص ثبت نام حضوری از پذیرفته شدگان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد
شرایط و جزئیات ثبت‌نام حضوری از پذیرفته‌شدگان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد اعلام شد.
دوشنبه 20 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه در خصوص ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان جدیدالورود بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد
شرایط ثبت‌نام از پذیرفته‌شدگان جدیدالورود بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در مقطع کارشناسی ارشد
چهارشنبه 15 شهریور 1396 ادامه خبر

قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1396
تمدید مهلت ثبت‌نام غیرحضوری در سایت آموزشی گلستان
چهارشنبه 15 شهریور 1396 ادامه خبر

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون های دکتری و کارشناسی ارشد سال 1396
نحوه اسکان دانشجویان دکتری وکارشناسی ارشد پذیرفته شدگان آزمون های دکتری و کارشناسی ارشد سال 1396 اعلام گردید.
سه‌شنبه 14 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه شماره یک پردیس دانشگاه در خصوص ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1396
نحوه ثبت‌نام حضوری پردیس دانشگاه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1396 اعلام گردید.

عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشگاه کردستان
تفاهم‌نامه همکاری‌های تحقیقاتی و تبادل دانشجو و هیأت‌علمی فی‌مابین دانشکده انرژی دانشگاه آلبورگ دانمارک و دانشگاه کردستان منعقد گردید.

دانشگاه کردستان آماده پذیرش دانشجویان اقلیم کردستان است
رئیس دانشگاه کردستان گفت: پذیرش دانشجویان دانشگاه های اقلیم کردستان بر اساس تفاهم نامه های همکاری امضا شده میان طرفین امکان پذیر است.
دوشنبه 13 شهریور 1396 ادامه خبر

مراسم گرامیداشت روز کارمند در دانشگاه کردستان برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز کارمند با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه کردستان در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزار شد.
دوشنبه 13 شهریور 1396 ادامه خبر

شرایط مناقصه تامین خودروهای اتوبوس و مینی‌بوس مورد نیاز دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 97-96 اعلام گردید.
یکشنبه 12 شهریور 1396 ادامه خبر

گزارش تصویری از بازدید دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری از دانشگاه کردستان
دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری از دانشگاه کردستان بازدید کردند.
یکشنبه 12 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه شماره سه پذیرفته شدگان مقطع دکتری ورودی سال 1396
زمان ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع دکتری ورودی سال 1396 اعلام گردید.
شنبه 11 شهریور 1396 ادامه خبر

اطلاعیه شماره یک در خصوص ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1396
نحوه ثبت‌نام غیرحضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد 1396 اعلام گردید.
شنبه 11 شهریور 1396 ادامه خبر

عقد تفاهم نامه تحقیقاتی، آموزشی فی مابین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و دانشگاه کردستان
چهارشنبه 8 شهریور 1396 ادامه خبر