صدور کارت های بین المللی دانشگاهی ISIC و ITIC
سه‌شنبه، 11 خرداد 1395
صدور کارت های بین المللی دانشگاهی ISIC و ITIC به استحضار می‌رساند اداره کل امور فرهنگی دانشگاه تهران با پشتیبانی سازمان بین‌المللی یونسکو، اقدام به صدور کارت‌های بین‌المللی دانشگاهی ISIC و ITIC برای دانشجویان و اساتید فرهیخته و محترم کلیه‌ی دانشگاه‌های سراسر کشور می‌نماید. لازم به ذکر است پس از لغو تحریم‌ها، کارت‌های صادرشده در این دوره، عنوان "Teacher" به "Professor" ارتقاءیافته و منقش به لوگوی دانشگاه تهران بوده است، لذا از اعتبار بین‌المللی این دانشگاه نیز بهره مند می‌باشد.

مزایای استفاده از کارت‌های ISIC و ITIC :
  • مدرک معتبر بین‌المللی برای به رسمیت شناخته شدن وضعیت دانشگاهی شما
  • تخفیف برای بلیت هواپیما، اتوبوس، قطار و کشتی‌های حمل کالا و مسافر.
  • تخفیف برای ورود به موزه‌ها و اماکن فرهنگی برجسته دنیا
  • تخفیف برای مراکز و جاذبه‌های تفریحی
  • تخفیف برای خوابگاه‌های جوانان (هاستل ها) و هتل‌ها
  • تخفیف در سراسر جهان برای کافه‌ها، رستوران‌ها و مراکز خرید
  • دسترسی به خط تلفن امداد ISIC به صورت چندزبانه و شبانه‌روزی
  • دسترسی به شبکه جهانی متشکل از 5000 سازمان مسافرتی که تخصص آن‌ها در زمینه نیازهای مسافرین دانشجو و جوان و اساتید دانشگاهی در 106 کشور است.
  • مدرک معتبر جهانی جهت تسریع روند ویزا گرفتن و شرکت در همایش‌ها و کنفرانس‌های بین‌المللی و همچنین مورد استفاده در فرصت‌های مطالعاتی.
علاقه‌مندان جهت دریافت فرم اینجا و جهت دریافت راهنمای ثبت‌نام اینجا کلیک نمایند .

منبع: معاونت دانشجویی