پیام تسلیت رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر مجتبی دماوندی
سه‌شنبه، 21 آذر 1396
پیام تسلیت رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت درگذشت جناب آقای دکتر مجتبی دماوندی
رئیس دانشگاه کردستان درگذشت جناب آقای دکتر مجتبی دماوندی را تسلیت گفتند.
با نهایت تاسف و تاثر باخبر شدیم جناب آقای دکتر مجتبی دماوندی استاد گروه ادبیات فارسی دانشگاه شهید بهشتی پس از طی یک دوره بیماری طولانی به رحمت حق پیوسته اند. دکتر مجتبی دماوندی در بدو خدمت دانشگاه کردستان را به عنوان محل خدمت برگزیدند و مدتی به عنوان استاد گروه ادبیات فارسی در این دانشگاه به انجام وظیفه مشغول بودند. عشق به معلمی، دلسوزی و شایستگی در تدریس همراه با مهربانی و تلاش ایشان در ذهن و خاطره دوستانی که در دانشگاه کردستان با وی آشنایی دارند به یادگار مانده است.
اینجانب این ضایعه غم انگیز را به خانواده محترم دماوندی و جامعه علمی دانشگاه کردستان و دانشگاه شهید بهشتی، صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال درخواست دارم ایشان را مشمول رحمت واسعه خود گرداند و به خانواده و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید.
دکتر فردین اخلاقیان رئیس دانشگاه کردستان

منبع: روابط عمومی