فراخوان شرکت در المپیاد علمی – دانشجویی غیرمتمرکز منطقه 4 اعلام شد
شنبه، 23 دی 1396
فراخوان شرکت در المپیاد علمی – دانشجویی غیرمتمرکز منطقه 4 اعلام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، حسب مصوبه شورای برنامه‌ریزی المپیاد علمی- دانشجویی کشور مرحله اول المپیاد غیرمتمرکز صبح و بعداز ظهر روزهای پنجشنبه 13 و جمعه 14 اردیبهشت ماه 97 مطابق سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در 10 منطقه دانشگاهی برگزار می‌شود.
بیست و سومین آزمون المپیاد علمی دانشجویی کشور در رﺷﺘﻪ‌ﻫﺎی اﻣﺘﺤﺎﻧﻲ ﻣﻨﺪرج در ﺟﺪول ذﻳﻞ ﺑﺮﮔﺰار ﻣﻲ‌ﮔﺮدد:
نحوه شرکت دانشجویان؛
الف) دانشجویانی که حداقل 70 واحد درسی گذرانده باشند، می‌توانند متقاضی شرکت در المپیاد رشته‌های یاد شده باشـند. متقاضـیان باید فـرم تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی را همانند سایر داوطلبان شرکت کننده در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشـد ناپیوسـته سـال 1397 تکمیـل کنند.
ب) مواد امتحانی مرحله اول رشته های المپیاد، همانند مواد امتحانی دوره کارشناسی ارشد این رشته‌ها خواهد بود.
ج) منتخبین مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی، براساس نمرات اکتسابی داوطلب در آزمون رشته‌های مذکور با ضرایب برابر و بدون احتساب نمـره معدل کارشناسی، تعیین و از طریق سایت المپیاد سازمان سنجش اعلام خواهد شد.
د) منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز به همراه منتخبین المپیاد غیرمتمرکز (اسامی اعلام شده از طریق سایت سـازمان سـنجش) مـی‌تواننـد در آزمون تشریحی مرحله دوم (نهایی) المپیاد علمی دانشجویی کشور، شرکت کنند.
ه) دانشجویان سال سوم متقاضی شرکت در المپیاد دانشجویی کشور مجاز به انتخاب رشته برای مقطع کارشناسی ارشد نیستند و باید در تقاضانامه اینترنتی، بند 31) منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می باشم، را علامتگذاری کنند.
تبصره 1: دانشجویان متقاضی باید کلیه اطلاعات فرم تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی را، همانند سایر داوطلبان تکمیل کنند.
تبصره 2: منتخبین مرحله اول المپیاد متمرکز (اسامی اعلام شده از طریق سایت واحد المپیاد سازمان سـنجش پس از اعـلام نتـایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد) از اداره کل آموزش محل تحصیل خود گواهی اشتغال به تحصیل را دریافت کنند و سپس از طریـق پسـت الکترونیکـی مرکز المپیاد به نشانی: olympiad@sanjesh.org  ارسال کنند.
تبصره 3: متقاضیان شرکت در المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز باید در زمان شرکت در آزمون المپیاد (در نیمه دوم سال تحصیلی 1397) دانشجو باشند.
تبصره 4: فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی نمی‌توانند در المپیاد علمی دانشجویی کشور شرکت کنند.
محل برگزاری آزمون متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع: روابط عمومی

دیروز 19018