شهرداری و شواری اسلامی شهر سنندج در دانشگاه کردستان حضور یافتند
یکشنبه، 24 دی 1396
شهرداری و شواری اسلامی شهر سنندج در دانشگاه کردستان حضور یافتند
با هدف تمدید معاهده همکاری میان دانشگاه کردستان، شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج، نشست هم‌اندیشی در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در این نشست که با حضور ریاست و معاون عمرانی دانشگاه کردستان، اعضای هیئت علمی گروه شهرسازی و معماری دانشکده هنر و معماری، اعضای شورای اسلامی و شهردار سنندج برگزار شد، بر همکاری هرچه بیشتر دانشگاه و شهرداری در راستای توسعه شهر سنندج تأکید شد.
در پایان این نشست مقرر گردید که در چارچوب معاهده منعقد شده، عناوین ذیل پس از تصویب در شورای اسلامی شهر سنندج ، به اجرا درآیند:
  • تشکیل کارگروه اجرایی _ عملیاتی مشترک میان دانشگاه کردستان، شهرداری و شورای شهر سنندج. مقرر گردید از هر طرف دو نفر به عنوان نماینده معرفی شوند و جلسات این کارگروه در دانشگاه کردستان برگزار شود.
  • هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویی به سمت بررسی چالش‌های شهر و ارائه راهکارهای عملیاتی و اجرایی در راستای توسعه شهر سنندج؛
  • برگزاری همایش‌های تخصصی در مقیاس‌های محلی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی به صورت دوره‌ای؛
  • انتشار دستاوردهای علمی اساتید، مدیران و دانشجویان در جهت تسری دانش توسعه شهری در جامعه؛
  • عملیاتی کردن پروژه پیاده‌راه محور فردوسی شهر سنندج به عنوان یکی از پروژه‌های شاخص توسعه شهری و فراهم آوردن زمینه انجام مطالعات راهبردی و برنامه‌های عملیاتی پنج ساله شهرداری سنندج توسط دانشگاه کردستان.

منبع: روابط عمومی

دیروز 19018