هشتمین کنگره علوم دامی ایران
چهارشنبه، 22 فروردین 1397
هشتمین کنگره علوم دامی ایران
با استعانت از پروردگار متعال هشتمین کنگره علوم دامی ایران در تاریخ 6 و 7 شهریور 1397 در دانشگاه کردستان برگزار می‌گردد. این کنگره بزرگترین گردهمایی دانشجویان، دانش آموختگان، اساتید علوم دامی و فعالین بخش صنعت دام و طیور در کشور می‌باشد. هدف از این کنگره فراهم آوردن محیطی مناسب برای بحث و تبادل نظر در مورد یافته‌های پژوهشی و اطلاعات جدید در موضوعات کاربردی علوم دامی خواهد بود. محورهای این کنگره شامل ژنتیک و اصلاح نژاد، فیزیولوژی، تغذیه، بهداشت و بیماری‌ها، مدیریت و پرورش دام و طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم می‌باشد. همچنین در این کنگره نشست‌های تخصصی در رابطه با چالش‌های مهم صنعت دام و طیور برگزار خواهد شد. در حاشیه این کنگره نمایشگاه‌های تخصصی به منظور معرفی محصولات صادراتی به کشورهای همجوار به ویژه اقلیم کردستان برگزار می‌گردد.