اطلاعیه در خصوص پذیرفته شدگان بدون آزمون مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 98-97
سه‌شنبه، 20 شهریور 1397
اسامی پذیرفته شدگان مقطع دکترا به شرح زیر است:
1-    خانم آرینا نوسودی رشته مهندسی عمران – سازه
2-    خانم مهسا مرادبیگی رشته فتونیک
3-    آقای عابد محمودیان رشته مدیریت ورزشی
 ضمن عرض تبریک مجدد و آرزوی موفقیت، به اطلاع می رساند که زمان، مکان و طریقه انجام فرآیند ثبت نام  همه مقاطع در اطلاعیه های بعدی از طریق سایت دانشگاه کردستان اعلام خواهد شد.
ضمنا پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد در صورتی که  قصد انصراف داشته باشند لازم است تا پایان وقت اداری روز یکشنبه مورخ 25/6/97 نامه انصراف خود را به صورت مکتوب و با امضاء دستی و اثر انگشت و قید شماره تلفن ثابت و همراه، اسکن نموده و به همراه اسکن صفحه اول شناسنامه و کارت ملی به آدرس پست الکترونیک گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه  کردستان (estedad@uok.ac.ir) ارسال نمایند.

منبع: گروه امور حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان