ثبت‌نام بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه/ 10 الی 30 مهر ماه 97
شنبه، 7 مهر 1397
ثبت‌نام بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه/ 10 الی 30 مهر ماه 97
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان بر اساس فراخوان اعلام شده بیست و هفتمین جشنواره دانشجوی نمونه، کلیه دانشجویان متقاضی دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی و پژوهشگاه‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هم‌چنین دانشگاه‌های، پیام نور و فرهنگیان می‌توانند با مراجعه به سایت portal.saorg.ir  نسبت به ثبت‌نام در این جشنواره اقدام نمایند.
در جشنواره سال 97 که بیست و هفتمین دوره رقابت میان متقاضیان این جشنواره می‌باشد، طبق زمان‌بندی‌های پیش‌بینی شده در هفته دوم مهرماه آغاز و در پایان همین سال با برگزاری مراسم تجلیل به پایان خواهد رسید.
همانند سال‌های گذشته کلیه مراحل ثبت‌نام و مرحله داوری دانشگاهی و داوری مرحله کشوری در سامانه الکترونیکی انجام می‌پذیرد، فرایند داوری جشنواره دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود. بر این اساس نخست دانشجویان در سطح دانشگاه به رقابت می‌پردازند و آن دسته از دانشجویانی که برترین امتیازات را بر اساس آیین‌نامه و صرف‌نظر از حد نصاب‌‌های آن کسب نموده‌اند به عنوان برگزیدگان دانشگاهی مورد تقدیر دانشگاه قرار می‌گیرند و آن تعداد از متقاضیان که شرایط معرفی به مرحله دوم را کسب نموده‌اند به دبیرخانه مرکزی معرفی می‌گردند.
جشنواره دانشجوی نمونه در سطح دانشگاه‌های تابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پنج گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی و هنر در مقاطع مختلف انجام می‌شود که پس از ارزیابی داوران کشوری در نهایت دانشجویان نمونه کشوری انتخاب و معرفی می‌شوند.
گفتنی است، در خصوص شرط ورود برای آزمون زبان ویژه تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری)  اولاً این شرط الزامیست ثانیاً همانند سالهای گذشته کسب امتیاز صفر (به طور مثال کسب نمره 50 از آزمون msrt) قابل قبول جهت ثبت درخواست متقاضیان این مقاطع می‌باشد امتیازهای بالاتر به عنوان نمره افزوده اعمال می‌شود.
آیین نامه جشنواره دانشجوی نمونه
شیوه نامه اجرایی جشنواره دانشجوی نمونه
اصلاحیه آیین نامه
مهلت ثبت نام در جشنواره تا روز دوشنبه سی‌ام مهرماه 1397 ساعت 19 تمدید گردید.
شایان ذکر است مهلت داده شده غیر قابل تمدید است.

منبع: روابط عمومی