دو نشست تخصصی توسط دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان برگزار می‌شود
چهارشنبه، 10 بهمن 1397
دو نشست تخصصی توسط دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان برگزار می‌شود
دو نشست ویژه با حضور و سخنرانی پرفسور مهرعلی‌زاده و دکتر خورسندی یا موضوعات توسعه‌ای و بین‌المللی توسط دفتر روابط بین‌المللی دانشگاه کردستان روز چهارشنبه 10 بهمن ماه برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، اولین نشست شامل سخنرانی «پروفسور یدالله مهرعلی‌زاده» عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با موضوع «بررسی تجارب اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان خوزستان» خواهد بود.
پروفسور مهرعلی‌زاده در این جلسه در مورد تجارب و دستاوردهای اشتغال و سرمایه‌گذاری در زمینه‌های شبکه‌سازی دستگاه‌های متولی اشتغال و سرمایه‌گذاری استان خوزستان و تعامل بین بخش‌های خصوصی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف، منطقه آزاد اروند و بخش‌های دولتی سخنرانی خواهند داشت.
دومین نشست به سخنرانی «دکتر علی خورسندی طاسکوه» عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی  تهران با موضوع «مزیت‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی شدن با تاکید بر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی» اختصاص دارد.
این نشست‌ها در سالن جلسات دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان و ساعت 13 تا 16 روز چهارشنبه 10 بهمن ماه برگزار خواهد شد.
شرکت در این نشست علمی و پربار را به تمامی مدیران، فعالان اقتصادی و دانشگاهی، دانشجویان و علاقمندان این حوزه‌ها توصیه می‌کنیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان