پنج اثر چاپ شده پژوهشکده کردستان شناسی در میان کتاب های برگزیده کتاب سال کردستان/ دکتر بختیار سجادی و دکتر بهروز چمن آرا در میان برگزیدگان کتاب سال کردستان
شنبه، 5 مرداد 1398
دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان شامگاه پنجشنبه با معرفی نفرات برگزیده این دوره از جایزه ادبی به ایستگاه آخر رسید و برترین های خود را شناخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کوردستان، اختتامیه دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان با حضور مدیر کل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، جمعی از مسؤولان، نویسندگان و فعالان ادبی و فرهنگی استان با معرفی برگزیدگان در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سقز برگزار شد.
با رای هئیت داوران دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان، در حوزه هنر و معماری ابراهیم زارعی (خانه های قدیمی سنندج) و رضا قادر بیگ زاده برگزیده و خسرو سینا شایسته تقدیر شناخته شدند. در حوزه تاریخ و جغرافیا از محمود مبارک شاهی و صالح امین پور به عنوان افراد برگزیده و محمد مریوانی( نگاهی به تحولات گروس در جریان جنگ جهانی اول) به عنوان شایسته تقدیر، قدردانی شد.
هیئت داوران این جایزه ادبی، در حوزه ترجمه ادبی، محمد رمضانی را برگزیده و عبدالخالق رحمانی و رحیم لقمانی را شایسته تقدیر معرفی کرد. حوزه نمایشنامه این جایزه ادبی برگزیده نداشت و مفیده مظهر شایسته تقدیر شناخته شد و در حوزه زبانشناسی نیز بختیار سجادی(زمان و وێژه کوردی) و سعید کرمی(وشەناسی زمانی کوردی) برگزیده شدند.
حوزه دین و فلسفه نیز برگزیده نداشت و زاهد ویسی شایسته تقدیر این حوزه معرفی شد. در حوزه نقد و پژوهش بهروز چمن آرا(شانامه ی کوردی) و جمال احمدی برگزیده و فریدون حسین پناهی( پیشەکۆنەکانی شاری سنە، مسگه ری و ئاسنگه ری) نیز شایسته تقدیر معرفی شدند.
با رای هیئت داوران، حوزه روانشناسی و جامعه شناسی جایزه ادبی کتاب سال کردستان برگزیده نداشت و خالد علیزاده شایسته تقدیر این بخش شناخته شد. در حوزه داستان و رمان، قادر هدایتی برگزیده و جبار شافعی زاده نیز شایسته تقدیر معرفی شدند و در حوزه شعر نیز رضا علی پور برگزیده و کمال امینی و یونس حسینی نیز شایسته تقدیر معرفی شدند.
با رای هیئت داوران این جایزه ادبی، کافیه جوانرودی و مازیار حسنعلی برگزیده  بخش ادبیات کودک و عبدالحمید و سوران سجادی و فرزاد حسن زاده نیز شایسته تقدیر شناخته شدند و در حوزه حقوق نیز کسی برگزیده نشد و تنها اسعد اردلان در این حوزه شایسته تقدیر شد. دومین جایزه ادبی کتاب سال کردستان در روزهای 2 و 3 مرداد ماه سال جاری با شرکت 432 اثر و 46 ناشر در شهرستان سقز برگزار شد و 22 داور نیز آثار رسیده به دبیرخانه این جایزه ادبی را داوری کردند.