وعده معاون وزیر علوم برای پیگیری راە اندازی کارشناسی ارشد زبان وادبیات کُردی
جمعه، 10 آبان 1398
وعده معاون وزیر علوم برای پیگیری راە اندازی کارشناسی ارشد زبان وادبیات کُردی
علی خاکی صدیق وعده دادە است کە پیگیر راەاندازی رشتە زبان وادبیات کُردی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه کردستان شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم ،تحقیقات وفن آوری کە بە منظور حضور در ششمین کنفرانس ابزار دقیق و اتوماسیون به استان سفر کرده بود، به همراه رئیس دانشگاه کردستان با استاندار کردستان دیدار کرد.

در این دیدار بر ظرفیت ها و توانمندی‌های علمی دانشگاه کردستان صحه گذاشته شد و تدریس یکی از رشته‌ها به زبان انگلیسی و توسعه رشته‌های مقطع دکتری نیز از دیگر مواردی بود که مورد تاکید استاندار کردستان و معاون وزیر قرار گرفت.

همچنین پیگیری راه اندازی کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات کردی از سوی رئیس دانشگاه و استاندار کردستان مورد تاکید قرار گرفت که معاون وزیر علوم وعده پیگیری این موضوع در وزارت علوم را داد و قرار شده است سایر موارد مطرح شده نیز در دستور کار و پیگیری قرار بگیرد.

لازم به ذکر است؛ رشته زبان وادبیات کُردی در مقطع کارشناسی از سال 94 تاسیس و اولین گروە ازدانشجویان این رشتە همزمان با برگزاری کنگرە مشاهیر کُرد فارغ التحصیل شدند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه