492 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان تحصیل می‌کنند
شنبه، 25 آبان 1398
492 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان تحصیل می‌کنند
مدیر دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان گفت: 492 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان تحصیل می‌کنند که اغلب این دانشجویان از اقلیم کردستان عراق و برخی از افغانستان و سوریه هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، قباد شفیعی صبح امروز در جلسه افتتاح دفترامورکنسولی دانشجویان غیرایرانی استان که در دفتر ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: در خصوص جذب دانشجوی خارجی، شرایطی را با قرار دادن یک سری زیر ساخت‌‌ها از لحاظ ساز و کار آموزشی و پژوهشی و فرهنگ سازی در این دانشگاه فراهم شده است.
وی  با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه کردستان در خصوص بین‌المللی سازی عنوان کرد:  اختصاص خوابگاهی به شکل خاص برای دانشجویان خارجی،  ارسال دانشجویان خود دانشگاه در قالب طرح تبادل دانشجو با همکاری وزارت علوم به صورت پژوهش محور در مقاطع مختلف تحصیلی  از جمله این موارد است.
مدیر دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه کردستان از تحصیل 492 دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان خبر داد و افزود: اغلب این دانشجویان از اقلیم کردستان عراق و برخی افغانستان و سوریه هستند.
شفیعی به طرح تبادل  استاد، دانشجو و کارمند که از سال 96 در دانشگاه کردستان آغاز شده اشاره کرد و ادامه داد: در قالب این طرح،  تحول،  تحرک  و انگیزه میان دانشجویان برای تحصیل بهتر  و با کیفیت افزایش می‌یابد.
وی بیان کرد:  برای ایجاد دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی دانشجویان  خارجی در دانشگاه کردستان نیازمند سازو کارهایی از وزارت علوم هستیم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه