دیدار رئیس دانشگاه کردستان با رییس دانشگاه حلبچه
سه‌شنبه، 5 آذر 1398
دیدار رئیس دانشگاه کردستان با رییس دانشگاه حلبچه
ریاست دانشگاه کردستان با رئیس دانشگاه حلبچه، خانم دکتر مهاباد کامل عبدالله دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در این دیدار که روز یکشنبه در حلبچه برگزار شد، دکتر قباد شفیعی سرپرست امور بین الملل دانشگاه، دکتر عبدالله حسن زاده رئیس سابق امور بین الملل و آقای مهران عاشوری نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر صادقی را همراهی کردند.
در ابتدای این مراسم، دکتر مهاباد که اولین و تنها رئیس دانشگاه زن در عراق هستند، ضمن خیر مقدم به هیات دانشگاه کردستان و معرفی دانشگاه حلبچه، به زمینه های همکاری بین دو دانشگاه اشاره نمودند.
 همکاری در زمینه راه اندازی مرکز مشاوره در دانشگاه حلبچه، برگزاری دوره‌ها، کارگاه‌ها و کنفرانس‌های مشترک و بصورت خاص کنفرانس مشترک تحت عنوان حلبچه، و ایجاد دوره‌های مشترک زبان و ادبیات کوردی و فارسی، از اهم موارد مطرح شده توسط دکتر مهاباد بود.
در ادامه، دکتر رحمت صادقی، رئیس دانشگاه کردستان انتصاب دکتر مهاباد به ریاست دانشگاه حلبچه را تبریک گفتند و برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کردند.
وی ضمن معرفی دستاوردها و توانایی‌های دانشگاه کردستان، آمادگی دانشگاه کردستان را برای همکاری با دانشگاه حلبچه در همه زمینه‌ها ابراز نمودند.
صادقی ضمن تاکید بر علاقه دانشگاه کردستان به همکاری در زمینه‌های مطرح شده، به فرصت مطالعاتی برای اساتید دانشگاه حلبچه در دانشگاه کردستان، دوره پسادکتری مشترک، و همکاری در آموزش زبان فارسی به دانشجویان اقلیم کردستان عراق اشاره کرد.
وی همچنین ضمن تاکید بر پتانسیل استان حلبچه در زمینه کشاورزی، پیشنهاد همکاری دانشگاه‌ها برای تحقیقات مشترک در زمینه کشاورزی و باغداری و همکاری در پروژه آمایش سرزمینی استان حلبچه را مطرح کردند.
در پایان این دیدار،  تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی مابین طرفین به امضا رسید.

منبع: روابط عمومی دانشگاه