با همکاری بنیاد مهدویت استان کردستان: دوره مقدماتی آموزش معارف مهدوی در دانشگاه کردستان برگزار شد
دوشنبه، 11 آذر 1398
به منظور بسط و گسترش اندیشه های مهدوی بین اقشار مختلف جامعه به ویژه دانشجویان و طلاب، هیأت محبین اهل بیت علیهم السلام دانشگاه کردستان با همکاری بنیاد مهدویت استان کردستان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان اقدام به برگزاری دوره مقدماتی آموزش معارف مهدوی کرده است.
این دوره معارفی در روزهای یکم، هفتم و هشتم آذرماه در تالار شاهویی دانشگاه کردستان با حضور بیش از 200 نفر از دانشجویان و باتدریس اساتید اعزامی از قم از جمله حجت السلام والمسلمین کفیل معاونت محترم آموزش و پرورش بنیاد مهدویت ومرکز، حجت السلام والمسلمین سیداحمدموسوی از اساتید محترم مرکز تخصصی مهدویت با ارائه مباحث مهدوی برگزار شد.
در این دوره مقرر گردید به شرکت کنندگان در دوره یک بسته فرهنگی شامل کتابهای مناسب با مسائل مطرح شده در کلاسها از جانب هیأت محبین اهل بیت علیهم السلام و بنیاد مهدویت استان کردستان اعطا شد.
لازم به ذکر است، باتوجه به استقبال دانشجویان و اساتید دانشگاه و همچنین جامعه اهل سنت از دوره آموزش مقدماتی معارف مهدوی، هیأت محبین اهل بیت تصمیم به برگزاری دوره تکمیلی گرفته است.
لذا از تمامی علاقمندان دعوت به عمل می آید در صورت تمایل به شرکت در دوره تکمیلی منتظر اطلاعیه های بعدی هیأت محبین اهل بیت دانشگاه کردستان باشند و یا باشماره تلفن 09394232388 تماس حاصل نمایند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه