فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای
یکشنبه، 17 آذر 1398
فراخوان مناقصه عمومی یک مرحله‌ای
دانشگاه کردستان در نظر دارد از طریق مناقصه، تحلیل و ارزیابی وبسایت خود را به شخص دارای صلاحیت واگذار نماید.

دانشگاه کردستان در نظر دارد جهت بهبود و بروز رسانی، ارزیابی وب سایت خود را از طریق مناقصه عمومی یک مرحله ای به شخص واجد توانایی و صلاحیت واگذار نماید. لذا از اشخاص (حقیقی و حقوقی) واجد شرایط در زمینه انفورماتیک دعوت می شود با مراجعه به سایت دانشگاه، بخش مناقصه و مزایده یا لینک زیر نسبت به دریافت شرایط اقدام نمایند.

مهلت دریافت اسناد و ارائه پیشنهاد تا 26 آذر 1398 ساعت 11.00 میباشد.

تضمین شرکت در مناقصه: سی میلیون ریال بصورت ضمانت نامه بانکی و یا واریز وجه نقد به حساب 1108045619 بانک تجارت به نام وجوه سپرده دانشگاه کردستان

نشانی مناقصه گزار جهت دریافت اطلاعات بیشتر و تحویل پیشنهاد: سنندج، بلوار پاسداران، دانشگاه کردستان، ساختمان سازمان مرکزی، مدیریت امور حقوقی

شماره تلفن جهت پاسخگویی به سوالات: 33624023-087