مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده زبان و ادبیات برگزار شد
دوشنبه، 18 آذر 1398
مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده زبان و ادبیات برگزار شد
مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده زبان و ادبیات با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشکده در تالار خیام برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه کردستان با حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشکده در تالار خیام برگزار شد.
دکتر پارسا یعقوبی رئیس دانشکده زبان و ادبیات خارجه در این جلسه ضمن تبریک روز دانشجو و تسلیت حادثه انفجار در تالار عروسی سقز، اظهار داشت: 16 آذر، روز ارزشمند و تاثیرگذاری در تاریخ انقلاب اسلامی است که به نام دانشجو نامگذاری شده است.
در ادامه دکتر اسعد شیخ احمدی  به عنوان نماینده اساتید دانشکده زبان، تصریح کرد: دانشجویان باید به آینده امیدوار بوده و قدردان و سپاسگزار اساتید و معلمانشان باشند.
دکتر شیخ احمدی افزود: اساتید و معلمان هموار کننده مسیر علم و فرهنگ هستند و دانشجویان نیز باید برای دست یافتن به اهداف والای انسانی تلاش و کوشش کنند.
وی با اشاره به ارزش و جایگاه ادبیات در جوامع بشری گفت: ادبیات مادر تمام دانش ها بوده انسان همواره آلام و غمهای خود را در قالب شعر و ترانه ادبی بیان میکند تا تسکین یابد.
در این مراسم همچنین دکتر حسن سرباز ضمن تبریک به دانشجویان برتر این دانشکده تصریح کرد: زندگی عرصه مسابقه و رقابت است و ضروری است تا در این مسابقه رقابتی سالم و اخلاقمدار داشته باشید تا همواره برنده باشید.
معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشکده زبان عنوان کرد: بهترین نیکی ها فرا گرفتن علم و دانش است.
گفتنی است در این مراسم، از 29 نفر دانشجوی کارشناسی، 4 دانشجوی ارشد،  2 دانشجوی برتر فرهنگی و از 2 نشریه دانشکده نیز که حائز رتبه برتر نشریات دانشگاه بودند تجلیل به عمل آمد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه کردستان