فراخوان اعزام استاد به دانشگاه خاین اسپانیا
چهارشنبه، 20 آذر 1398
فراخوان اعزام استاد به دانشگاه خاین اسپانیا
پیرو برنامه گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان با دانشگاه خاین اسپانیا مبنی بر تبادل استاد، دانشگاه کردستان در نظر دارد دو نفر از اعضای هیات علمی در رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی صنایع و علوم کامپیوتر را جهت تدریس، به مدت یک هفته به دانشگاه خاین اسپانیا اعزام نماید.
در این برنامه که تحت حمایت مالی برنامه اروپایی اراسموس پلاس می‌باشد، علاوه بر تامین هزینه‌های سفر رفت و برگشت، مبلغ روزانه 160 یورو برای مدت یک هفته برای هر استاد پرداخت خواهد شد.
اعضای محترم هیات علمی که علاقمند به شرکت در این برنامه و تدریس موضوعات مرتبط( رشته تخصصی) به زبان انگلیسی هستند، می‌توانند حداکثر تا تاریخ 15 دی‌ماه با مراجعه به سایت روابط بین‌‌الملل ثبت نام نموده و رزومه انگلیسی خود را از طریق سایت ارسال نمایند.

منبع: دفتر روابط بین‌الملل و ارتباطات علمی