قابل توجه دانشجویان دانشگاه کردستان آگهی پذیرش دانشجو در در دوره‌های فرعی (کهاد)
شنبه، 23 آذر 1398
دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه جامع استان کردستان در راستای اهداف والای خود جهت تربیت انسان‌های خلاق، متخصص و کارآفرین برای پاسخگویی به نیازهای جامعه و ترویج علم نافع در سطح ملی و بین‌المللی اقدام به برگزاری دوره‌های فرعی آموزشی می نماید.

دانشجویان می‌توانند برای شرکت در دوره فرعی(کهاد) مورد نظر با استفاده از فایل رهنما درخواست ثبت نام خود را تا قبل از حذف و اضافه نیمسال دوم 99-98 در سامانه گلستان ثبت نمایند. برای اطلاع از جزییات بیشتر به مرکز آموزش‌های آزاد و الکترونیکی دانشگاه کردستان واقع در دانشکدده مهندسی ساختمان شماره 3 طبقه همکف (دفتر آموزش های آزاد و الکترونیکی اتاق 101) مراجعه نمایید یا با شماره 09189988257 آقای محمدی تماس بگیرید.

برای اطلاع از شرایط ثبت نام به آدرس زیر مراجعه نمایید:

elc.uok.ac.ir

آدرس کانال تلگرامی: @UOK_Elearning