جلسه مشترک شورای صنفی استادان با رئیس دانشگاه کردستان برگزار شد
جمعه، 25 بهمن 1398
جلسه مشترک شورای صنفی استادان با رئیس دانشگاه کردستان برگزار شد
جلسه مشترک شورای صنفی اساتید با رئیس دانشگاه کردستان برگزار و در آن بر مسائل مختلف صنفی استادان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در ابتدای این جلسه، دبیر شورای صنفی استادان، ضمن اشاره به اقداماتی که در دوره ریاست جناب آقای دکتر دکتر رحمت صادقی در دانشگاه کردستان انجام شده است، تغییرات مثبت انجام شده در حوزه‌های مختلف دانشگاه را یادآوری کرد.

دکتر کمال امانی افزود: شورای صنفی به نمایندگی از اکثریت اعضای هیئت علمی از تغییرات صورت گرفته و اقدامات انجام شده خرسند است.

وی تاکید کرد: هدف شورای صنفی توجه به نیازهای اعضای هیئت علمی به منظور فراهم کردن بستر و زمینه ارتقای کمی و کیفی دانشگاه است، بنابراین با مدیریت دانشگاه در زمینه اقدامات مثبت همدل است و خود را موظف به یاری رساندن به بدنه مدیریتی می‌داند.

دبیر شورای صنفی اساتید دانشگاه کردستان، در ادامه عنوان کرد: از طرفی، شورای صنفی به نقاط ضعف و کاستی‌ها نیز حساس است و تلاش می‌کند که به موقع مسائل و مشکلات را رصد و با مقامات مسئول و همکاران خود در میان بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، برگزاری جلسات منظم ماهانه با شورای صنفی و نیز برگزاری نشست‌های هم اندیشی با اعضای هیئت علمی و ایجاد فضای گفتگوی منظم ضروری است.

در پایان، رئیس دانشگاه کردستان نیز ضمن تشکر از بیان نظرات و پیشنهادات اعضای شورای صنفی، به برخی از مسائل و مشکلات موجود در حوزه‌های مختلف اشاره و بر لزوم انجام اقدامات اصلاحی تأکید کرد.

دکتر رحمت صادقی از پیشنهاد بررسی سازوکار ارزیابی و نظرسنجی از اعضای هیئت علمی درباره عملکرد مدیران دانشگاه در سطوح مختلف استقبال و قول مساعد دادند که درباره چگونگی اجرای آن تصمیم گیری خواهند کرد.

وی همچنین نسبت به ضرورت برگزاری جلسات منظم ماهیانه با شورای صنفی تأکید و برای برگزاری نشست های هم اندیشی با اعضای هئیت علمی و با همکاری شورای صنفی اعلام آمادگی کرد.

منبع: رواط عمومی دانشگاه کردستان