دانشگاه کردستان در جمع 300 دانشگاه برتر جوان جهان
چهارشنبه، 4 تیر 1399
دانشگاه کردستان در جمع 300 دانشگاه برتر جوان جهان
بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی نظام بین‌المللی تایمز، دانشگاه کردستان با کسب رتبه 300-251 برای اولین بار در فهرست برترین دانشگاه‌های جوان جهان قرار گرفت.
پایگاه رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز از سال 2004 دانشگاه‌ها و موسسات علمی دنیا را بر اساس شاخص‌های مختلف ارزیابی می‌کند. هر ساله نتایج رتبه‌بندی جهانی، آسیایی، موضوعی و اثرگذاری دانشگاه‌ها از سوی این موسسه معتبر بین‌المللی منتشر می‌گردد. همچنین ارزیابی دانشگاه‌های جوان جهان، دانشگاه‌های با عمر کمتر از 50 سال بر اساس 13 شاخص در قالب 5 معیار آموزش، پژوهش، استنادات، درآمدهای صنعتی و وجهه بین‌المللی صورت می‌گیرد.
در آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جوان جهان 2020، تعداد 414 دانشگاه از سرتاسر جهان مورد ارزیابی قرار گرفت. و بر اساس نتایج منتشر شده دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ، دانشگاه تکنولوژی نانیانگ سنگاپور و دانشگاه پی اس ال فرانسه به ترتیب در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند. همچنین در این رتبه‌بندی 20 دانشگاه ایرانی حضور دارند که این آمار نسبت به رتبه‌بندی مشابه سال 2019 با تعداد 13 دانشگاه از ایران با رشد چشمگیری همراه بوده است.
دانشگاه کردستان با کسب رتبه 11 در بین دانشگاه‌های ایرانی(جامع، صنعتی و علوم پزشکی) و رتبه 7 در بین دانشگاه‌های جامع کشور در اولین‌ حضور خود در رتبه‌بندی مذکور، موفق به کسب رتبه 300-251 در بین دانشگاه‌های جوان جهان گردید.

✅ شایان ذکر است، دانشگاه کردستان در ارزیابی‌های اخیر پایگاه رتبه‌بندی تایمز موفق به کسب 1000-801 در رتبه‌بندی جهانی، 250-200 در رتبه‌بندی آسیایی، رتبه 800-601 در رتبه‌بندی موضوعی (مهندسی و فناوری و علوم فیزیکی) و رتبه +600 در رتبه‌بندی تاثیرگذاری دانشگاه‌های جهان شده است.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل