پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت حوادث ناگوار اخیر جامعه و دانشگاه
سه‌شنبه، 10 تیر 1399
پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت حوادث ناگوار اخیر جامعه و دانشگاه
کلُّ نفسٍ ذائقة الموت ثم إلینا ترجعون
هنوز از شوک غم انگیز درگذشت استاد گرانقدرمان مرحوم دکتر ناصر قادری درنیامده بودیم که خبر ناگوار هجران سه تن از دوستداران و عاشقان محیط زیست آقایان مختار خندانی، بلال امینی‌ و یاسین کریمی کە جان شیرین خود را تقدیم پاسداری از طبیعت کردند داغدارترمان کرد و این سلسله حوادث و اتفاقات غم انگیز با درگذشت یکی از بهترین دانشجویان دانشگاه کردستان، اقای مصطفی تیموری، به اوج خود رسید. دست اجل  مرحوم مصطفی تیموری دانشجوی نخبه رشته اقتصاد که بسیار ساده،  زحمت کش و باهوش بود را گلچین کرده و از ماگرفت تا دلهای ما که این روزها آکنده از غم و حزن و اندوه است، ماتم زده تر شود. ضمن عرض تسلیت و تعزیت به همه احاد مردم بویژه دانشگاهیان دانشگاه کردستان و بالاخص همکاران و دانشجویان گروه اقتصاد، برای این عزیزان سفر کرده علو درجات و برای بازماندگان صبر جزیل از خداوند بی همتا و بلند مرتبه مسئلت دارم. همچنین از درگاه خداوند متعال عاجزانه خواهانم که این آخرین اتفاق ناگوار، پایانی باشد بر سلسله رویدادهای غم انگیز اخیر برای دانشگاه کردستان.
آمین یا رب العالمین
 رحمت صادقی رئیس داشگاه کردستان