تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه کردستان و اداره کل استاندارد کردستان امضا شد
دوشنبه، 17 شهریور 1399
تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه کردستان و اداره کل استاندارد کردستان امضا شد
دانشگاه کردستان و اداره کل استاندارد کردستان به منظور افزایش همکاریهای دو جانبه و نیز مشارکت در ارتقای سطح استاندارد تفاهمنامه همکاری منعقد کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، در نشستی که به همین مناسبت در دانشگاه کردستان برگزار شد، دکتر رحمت صادقی رئیس این دانشگاه در سخنانی با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان آمادگی دارد تمام امکانات و دانش خود را برای حفظ و ارتقای سطح استاندارد بکار گیرد، گفت: دانشگاه کردستان در زمینه افزایش آزمایشگاه‌های همکار، ارائه دانش فنی، انجام تحقیقات و پژوهش‌های مشترک و نیز تبادل نماینده با اداره استاندارد در شوراهای مرتبط آماده همکاری با اداره کل استاندارد استان کردستان است.

وی با اشاره به اینکه ارتقای سطح استاندارد موجب افزایش اعتماد عمومی به تولیدات و خدمات داخلی و نیز بهبود صنایع می‌انجامد، گفت: اعمال نظر دانشگاه و همکاری نهادهای مرتبط در ارتقاء و افزایش کیفیت استاندارد بسیار مرتبط است.

به گفته دکتر صادقی، حتی دانشگاه کردستان این پتانسیل را دارد که در استانداردهای ملی و حتی بین‌المللی که از آن به عنوان iso یاد می‌شود، نقش آفرینی کند.

ایشان محتوای تفاهم نامه بین دانشگاه کردستان و اداره کل استاندارد را غنی و مفید عنوان کرد و افزود: تفاهم‌نامه‌ها نباید صرفا بر روی کاغذ بماند، بلکه باید هویت اجرایی به خود بگیرد. در همین زمینه دکتر صادقی تاکید کرد که لازم است دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه کردستان بر اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و موراد مشابه نظارت دقیق داشته باشد و عملیاتی شدن آن را راستی آزمایی کند.

دکتر صادقی در بخش دیگری از سخنان خود به پتانسیل اقلیم کردستان و ضرورت حضور بیشتر استاندارد در این منطقه اشاره کرد و گفت: دانشگاه کردستان در زمینه مراودات علمی با اقلیم تجربه مناسبی دارد و آماده است این تجربه را در اختیار استاندارد کردستان قرار دهد.

مدیرکل استاندارد کردستان نیز در این جلسه گفت: برای فراهم‌سازی زمینه‌های نوآوری و شکوفایی هرچه بیشتر صنعت کشور نیازمند عزم مشترک، همکاری صمیمانه و تلاش مستمری مراکز علمی با استاندارد هستیم و استفاده‌ی بهینه از توانایی‌های علمی، شکوفایی صنعت کشور را به همراه دارد.

ژیلا یزدانی افزود: بهره‌گیری از امکانات و توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی، فن‌آوری، نوآوری و صنعتی، مشارکت مراکز علمی در تدوین‌های ملی و بین المللی استاندارد و همچنین ارائه‌ی خدمات متقابل آموزشی، پژوهشی، ترویجی، علمی و آزمایشگاهی از جمله نکات مهم در این تفاهم‌نامه است که انتظار داریم دانشگاه کردستان در این زمینه همراه استاندارد باشد.

وی عنوان کرد: براساس این تفاهم‌نامه، استاندارد کردستان زمینه و بستر لازم برای حضور اعضای هیات علمی و کارشناسان واجد شرایط در جلسه‌های کمیته‌های فنی متناظر با کمیته‌های فنی سازمان‌های بین‌المللی و کمیته‌های ملی را ایجاد خواهد کرد و از پتانسیل‌ تخصصی و کارشناسی دانشگاه در فعالیت‌های آموزشی، تخصصی و تحقیقاتی در حوزه‌های مرتبط با کیفیت، استاندارد و سایر حوزه‌های مرتبط، بر اساس تعرفه‌های مصوب سازمان ملی استاندارد ایران استفاده خواهد کرد.

منبع: روابط عمومی