فراخوان ثبت نام اولین المپیاد دانشجویی مشترک دانشکده اکولوژی دانشگاه دوستی ملل روسیه و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان آذرماه 1399
دوشنبه، 24 شهریور 1399
به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند اولین المپیاد دانشجویی مشترک بین دانشکده اکولوژی دانشگاه دوستی ملل روسیه Ecological Faculty, Peoples’ Friendship University of Russia و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان در آذرماه 1399 برگزار می گردد.
همه دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه کردستان علاقمند به مباحث منابع طبیعی، محیط زیست و اکولوژی از رشته های مختلف امکان شرکت در این المپیاد را خواهند داشت. از دانشجویان علاقه مند جهت شرکت در این المپیاد دانشجویی دعوت بعمل می آید.
سوالات المپیاد از مباحث عمومی محیط زیست-اکولوژی و منابع طبیعی طرح خواهد شد. داوطلبان دارای شرایط می توانند از تاریخ 1399/6/23 الی 1399/07/10 برای شرکت در آزمون المپیاد بین المللی ثبت نام نمایند. تاریخ دقیق برگزاری المپیاد توسط کمیته علمی المپیاد اعلام خواهد شد.
لازم به ذکر است دانشجویان قبل از ثبت نام به این نکته مهم توجه کنند که پس از ثبت نام و تکمیل و ارسال فرم مربوطه به هیچ وجه امکان انصراف وجود نخواهد داشت.
دانشجویان متقاضی میتوانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد المپیاد و ثبت نام  با خانم دکتر هانیه غفاری عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی (ایمیل: h.ghaffari@uok.ac.ir ، شماره تلفن: 09191070601) تماس بگیرند.

شرایط شرکت در المپیاد:
 دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه کردستان علاقمند رشته های مختلف امکان شرکت در المپیاد را خواهند داشت.
آشنایی در حد متوسط با زبان انگلیسی

مدارک مورد نیاز:
تکمیل فرم ثبت نام (فرم ثبت نام پس از اعلام آمادگی اولیه دانشجویان برایشان ارسال خواهد شد)
اسکن کارت دانشجویی و کارت ملی

زمان و نحوه ثبت نام:
زمان ثبت نام از تاریخ 1399/6/23 الی 1399/7/10

تسهیلات شرکت در المپیادها علمی و دانشجویی
نفرات برتر المپیاد، دیپلم با امضای دانشگاههای برگزار کننده دریافت خواهند کرد.
همه شرکت کنندگان، گواهی شرکت در المپیاد با امضای دانشگاههای برگزار کننده المپیاد دریافت خواهند کرد.

مدیریت امور بین‌الملل