پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت آغاز سال نو تحصیلی دانشجویان
شنبه، 29 شهریور 1399
پیام رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت آغاز سال نو تحصیلی دانشجویان
رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشجویان پیامی صادر کرد.

بنام خدایی که به قلم سوگند یاد کرد

نسیم سردصبحگاهی و آفتاب به زردی گراییده ی آغاز پاییز که کم کم گرمای تموز را به مهربانی و لطافت مهر پیوند می‌دهد نوید از تپش قلب نونها لان دبستانی، شوق نوجوانان برنای دبیرستانی و شور جوانان دانشجو می‌دهد. دریغ که این بلیه‌ی ناخوشایند که طالع نحسش جهان را گرفته مانع از حضور پر نشاط طالبان درس و مدرسه گشته است. چه باک از این تعطیلی ناخواسته که سلامت و عافیت این عزیزان بر همه چیز مقدم است. اما مبادا از یاد بریم که لحظه ای از آموختن غفلت ورزیم. مردم با فرهنگ ایران زمین و مردم عزیز کردستان به تبع از نیاکان و اسلاف پاک ضمیر خود همیشه به آموختن بهایی پر داده اند. بسیار عالمان که در تنهایی خود به مقامی دست یازیده اند که پس از هزاران سال هنوز مکرمت آنان پا برجاست. هرچند که قیل و قال مدرسه خوش نواست و بسیار ندانسته ها را آسان می نماید اما پشتکار و تلذذ در آموختن چه مشکلها را که آسان ننماید. جای بسی خوشوقتی که همکاران دانشگاهی با همتی وثیق در نهایت تلا فضای مجازی را برای رفع این نقصان بکار گرفته اند و اکنون نسبت به سال تحصیلی گذشته از تجارب پر بهاتری برای ارتقای کیفیت آموزش در این فضا برخوردارند.

در پاییز غم انگیز امسال مهر را با یادی از دو دوست، همکار و استاد گرانقدر روانشادان دکتر هدایت غضنفری و دکتر ناصر قادری و نیز چند تن از همکاران و دانشجویان عزیز آغاز می‌کنیم و بر روان پاکشان که معلمی و رسالت کاری و آموزشی را شایسته پاس داشتند درود می فرستیم. امید به فضل الهی روحشان مشمول رحمت بی منتهای حق جل جلاله گردد.

بر خود لازم میدانم ضمن تقدیر از همه همکاران دانشگاهی اعضای محترم هیات علمی، کارمندان و کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز که سعه صدر و اهتمامی شایسته در همکاری با اساتید خود در سال تحصیلی گذشته مبذول داشتند، آغاز سال تحصیلی جدید را به همه طالبان علم تبریک و تهنیت گفته و آرزوی موفقیت، بهروزی، پیروزی، سلامت و صحت همه عزیزان را از دادار یگانه خواهانم.

الحمدالله اولا و اخرا

دکتر رحمت صادقی