دانشگاه کردستان و بانک ملت تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
شنبه، 29 شهریور 1399
دانشگاه کردستان و بانک ملت تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
دانشگاه کردستان و بانک ملت به منظور توسعه روابط کاری و مالی و تسهیل در برقراری امور بانکی دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، این تفاهمنامه در قالب نشست رسمی صبح روز شنبه(29 شهریور) به امضای دکتر صادقی رئیس دانشگاه کردستان و محمدحسین محمدی مدیرشعب بانک ملت در استان کردستان رسید.

رئیس دانشگاه کردستان در این نشست با بیان اینکه دانشگاه و بانک ملت می‌توانند در برخی خدمات بانکی و مالی زمینه همکاری و همپوشانی داشته باشند، گفت: ورود این بانک به حوزه نخبگان یکی از فاکتورهایی است که می‌تواند افق این همکاری را امیدبخش ترسیم کند.

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های دانشگاه‌کردستان در زمینه‌ی عمرانی، آموزشی، پژوهشی و پرداخت حقوق اساتید و پرسنل متنوع و متفاوت است، افزود: بانک ملت در این زمینه می تواند تسهیلگر امور بانکی دانشگاه کردستان باشد.

وی به حوزه نیاز ارزی دانشگاه کردستان اشاره کرد و گفت: دانشگاه در زمینه خرید تجهیزات خارجی، فرصت مطالعاتی برای اساتید، داشتن دانشجویان خارجی و یا تحصیل فرزندان پرسنل در خارج از کشور با فعالیت بانکی ارزی در ارتباط است و بانک ملت می‌تواند در این زمینه نیازهای دانشگاه را تامین کند.

دکتر صادقی با اشاره به گزارش مدیرعامل بانک ملت کردستان در زمینه زیرساخت‌های فنی، این پتانسیل را سرمایه خوبی برای تداوم همکاری‌های بین دانشگاه و بانک ملت عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه تفاهمنامه میان دانشگاه و بانک ملت، گفت: این تفاهمنامه جامع و کامل است و حوزه های متنوعی را شامل می شود.
دکتر صادقی تاکید کرد که تفاهم‌نامه آغاز کار است و امیدواریم این همکاری در آینده رنگ و بوی عملیاتی و جدی‌تری به خود بگیرد.
به گفته دکتر فاروقی معاون اداری-مالی دانشگاه کردستان، تفاهمنامه امضا شده میان این دانشگاه و بانک ملت، در راستای ارتقای همکاری های متقابل و مراودات بانکی و گسترش بسترهای مناسب برای ارائه خدمات و تسهیلات بانکی  به دانشگاهیان صورت گرفته است.
وی افزود: این تفاهمنامه با هدف ارائه خدمات ویژه و تسهیلات بانکی در قالب کارت اعتباری ، عقد مرابحه ، کارت شاپ و ...  به همکاران دانشگاهی در تاریخ 29 / 6 / 1399 منعقد شده ومتن تفاهم نامه پس از انجام مراحل اداری جهت استحضار همکاران گرامی از طریق سیستم اتوماسیون اداری ارسال خواهد شد.
گفتنی است در این نشست  و پیش از امضای تفاهمنامه محمدحسین محمدی مدیرشعب بانک ملت در استان کردستان و چند تن از همکاران وی، گزارشی مبسوطی از پتانسیلهای بانکی، زیرساختها، امنیت شبکه ای و نرم افزاری و نیز خدمات این بانک ارائه کرد.

منبع: روابط عمومی