مدیر گروه تربیت بدنی: برگزاری آزمون ورزشی کنکور نشان اعتبار علمی دانشگاه کردستان است
شنبه، 29 شهریور 1399
مدیرگروه تربیت بدنی دانشگاه کردستان و مسئول برگزاری آزمونهای عملی کنکور رشته های ورزشی می گوید: برگزاری این آزمون نشان از اعتبار علمی و پتانسیلهای اجرایی دانشگاه کردستان برای آزمونهای ملی است ؛ آزمونی که به گفته وی، برای اولین بار در کردستان برگزار می شود و پیش از این در اختیار 10 دانشگاه خاص قرار داشت.

دکتر محمد ملکی در گفت و گو با روابط عمومی دانشگاه کردستان در خصوص جزئیات این آزمون عملی گفت: آزمون عملی ورودی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی کدر ادامه کنکور سراسری برگزار می شود|؛ از روز پنج شنبه هفته گذشته آغاز شده و تا روز یکشنبه 30 شهریور ادامه دارد.

به گفته وی، این آزمون بخش مهمی از رتبه داوطلبان را تشکیل می دهد و اگر نمرات قابل قبول بگیرند، در پذیرش آنها در دانشگاه در رشته علوم ورزشی بسیار موثر است.

داوطلبان این آزمون به گفته دکترملکی، کردستانی هستند که پیش از این معمولا به کرمانشاه می رفتند، اما امروز این زمینه در دانشگاه کردستان فراهم شده است که دستاوردی مهم به شمار می رود.

وی افزود: در این دوره1180 تعداد داوطلب ثبت نام شده قطعی، در آزمون شرکت می کنند که 547 نفر آنها پسر و بقیه را دختران علاقه مند به این رشته تشکیل می دهند. امتیاز این داوطلبان به گفته وی، به سازمان سنجش ارسال و نمره آزمونشان با یک درس ضریب چهار محاسبه می شود و رتبه بندی انها این گونه تغییر پیدا می کند.

دکتر ملکی تاکید کرد: این آزمون یکی از آزمونهای فوق العاده مهم در آزمون سراسری است که تا پارسال ، داوطلبان استان کردستان هم مانند داوطلبان کرمانشاه و همکدان می بایست در کرمانشاه در آزمون شرکت می کردند. امسال از دانشگاه کردستان خواسته شد که میزبان این آزمون باشد و برگزاری آن را برای داوطلبان کردستانی برعهده بگیرد و دانشگاه کردستان هم با توجه به امکانات و پتانسیلهایی که دارد، این آزمون را برگزار کرد. به گفته وی، نماینده پژوهشگاه و سازمان سنجش هم از نحوه برگزاری این آزمون رضایت کامل داشتند و به ما قول دادند که این امتیاز را از سال آینده به دانشگاه کردستان واگذار کنند و دانشگاه کردستان هم در این رویداد ملی نقش داشته باشد.

اهمیت این آزمون به گفته وی، در این است که تا سال گذشته حدود 10 دانشگاه صلاحیت برگزاری آزمون را داشتند و خوشبختانه امسال دانشگاه کردستان شایستگی خود را نشان داد که میزبان برگزاری آزمون باشد و خوبختانه به هدف خود هم رسید.

برگزاری موفقیت آمیز این آزمون به گفته دکتر ملکی- فرصتی برای اثبات علمی و توانایی اجرایی دانشگاه در زمینه علوم ورزشی است که در غرب کشور مطرح می شود و در زمره دانشگاههای شایسته صلاحیت وزارت علوم در زمینه برگزاری این آزمون و رویدادهای ملی مشابه قرار می گیرد و اعتبار علمی برای دانشگاه کردستن به ارمغان می آورد.

وی افزود: دانشگاه کردستان امسال برای کارشناسی رشته علوم ورزشی حدود 50 نفر و در مقطع ارشد در سه گزارش فیزیولوژی ورزشی محض، مدیریت بازاریابی ورزشی و آسیب شناسی و حرکات اصلاحی 40 تا 50 نفر و در مقطع دکترا برای گرایشهای فیزیولوژی ورزشی و مدیریت بازاریابی ورزشی مجموعا 10 نفر دانشجو پذیرش داریم.

گروه تربیت بدنی دانشگاه کردسنتان مجموعا حدود 300 دانشجو و از جمله حدود 20 نفر دانشجوی خارجی دارد.

منبع: روابط عمومی