مراسم غبار روبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه کردستان برگزار شد+گزارش تصویری
دوشنبه، 31 شهریور 1399
مراسم غبار روبی گلزار شهدای گمنام دانشگاه کردستان برگزار شد+گزارش تصویری
گلزار شهدای گمنام دانشگاه کردستان در اولین روز از هفته دفاع مقدس غبارروبی و عطرافشانی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، امروز دوشنبه (31 شهریور) گلزار شهدای گمنام دانشگاه کردستان با حضور رئیس دانشگاه، هیئت رئیسه و شماری از کارکنان دانشگاه غبارروبی و عطرافشانی شد و حاضرین با ذکر فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان در این مراسم ضمن اشاره به جایگاه شهدا نزد مسلمانان و بویژه مردم ایران، آنها را افرادی جان برکف توصیف کرد که با اعتقاد قلبی جان و مال خود را در راه حفظ میهن اسلامی گرو گذاشتند و برای حفظ جان مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.
حجت الاسلام حسین عجم با تاکید بر اینکه شهدا طبق نص صریح قرآن زنده اند و امروز همه مدیون آنها هستیم، گفت: شهدا از امتحان الهی سربلند بیرون آمدند و امروز هم هرکس در هر جایگاهی به حرمت خون شهدا باید در راستای خدمت به مردم تلاش کند تا ضمن ادای دین به مردم و میهن، ادامه دهنده راه شهدا نیز باشیم.

منبع: روابط عمومی