نخستین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان در دانشگاه کردستان برگزار شد
سه‌شنبه، 5 اسفند 1399
نخستین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان در دانشگاه کردستان برگزار شد
نخستین جلسه شورای مدیریت آموزش عالی استان با حضور روسای دانشگاه‌های استان در دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی در این جلسه در خصوص اهمیت این شورا توضیحاتی ارائه داد و اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسه تبیین موضوع و مرور آیین نامه و تعیین اعضای شورا و وظایف کارگروه‌ها و ... است.
به گفته وی کارهای گسترده‌ای در زمینه آموزش، پژوهش، فناوری، دانشجویی، فرهنگی و اداری باید توسط این شورا صورت گیرد و با تشکیل شورا بحث آموزش عالی استانی و تصمیم گیری‌ها از این پس بر عهده استان خواهد بود.
رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: هدف این است که با استفاده از خرد جمعی تصمیم‌های درستی در زمینه‌های مختلف آموزش عالی اتخاذ شده و کیفیت آموزش را افزایش داده و در نهایت به ارتقای آموزش عالی استان کمک کنیم.
وی همفکری روسای دانشگاه‌ها در راستای جلوگیری از موازی کاری، پراکنده کاری و کاهش کیفیت را ضروری دانست و خواستار همفکری و همکاری با بهره گیری از تمامی امکانات به منظور کمک به آموزش عالی استان شد.
در ادامه این جلسه دکتر بهرام نژاد از ایجاد دبیرخانه شورای مدیریت آموزش عالی استان در وزارت علوم خبر داد و گفت: همه اخبار، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها از این دبیرخانه به استان‌ها ابلاغ و ارسال می‌شود و اعضای شورا مطلع خواهند شد.
وی آیین نامه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی کشور، مدیریت استانی موسسات آموزش عالی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  را تشریح کرد و در ادامه هر یک از بندهای آیین نامه از سوی روسای دانشگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در پایان روسای دانشگاه‌ها آمادگی خود را برای همکاری لازم در راستای ارتقای کیفیت آموزش عالی استان اعلام کردند.
همچنین در این جلسه، چهارشنبه هفته آخر هر ماه جهت برگزاری مستمر جلسه این شورا تعیین شد و مقرر شد وظایف و اعضای هر یک از کارگروه‌ها در جلسات بعدی تعیین شود.

منبع: روابط عمومی