ساخت دستگاه گرانول ساز توسط گروه صنایع شیمیایی سعید دانشگاه کردستان
شنبه، 23 اسفند 1399
ساخت دستگاه گرانول ساز توسط گروه صنایع شیمیایی سعید دانشگاه کردستان
گروه صنایع شیمیایی سعید دانشگاه کردستان تحت نظر اعتلای بسیج دانشجویی استان کردستان موفق به کسب فرمولاسیون کود شیمیایی فسفات و همچنین ساخت دستگاه گرانول ساز شدند.
با توجه به کمبود کود شیمایی در استان کردستان و افت کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی که به اذعان مسئول جهاد کشاورزی استان به دلایل مختلف از جمله عدم تخصیص کافی کود، گندم تولیدی در استان ارزش غذایی انسانی ندارد، بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان بارویکرد مسئله محوری اقدام به تشکیل هسته علمی صنایع شیمیایی سعید ذیل مدیریت پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی جهت حل این مسئله نموده است.
این گروه علمی با همکاری دکتر امید رستگار، دکتر فرانک اخلاقیان از دانشکده مهندسی و دکتر رزگار احمدی از دانشکده علوم پایه و چند تن از فارغ‌التحصیلان و دانشجویان مهندسی و علوم پایه به مسئولیت آقای علی رسولی تشکیل شد.
گروه صنایع شیمیایی سعید در نهایت موفق به کسب فرمولاسیون کود شیمیایی فسفات و همچنین ساخت دستگاه گرانول ساز (که مهم ترین دستگاه خط تولید کود شیمیایی می باشد) شد.
کسب مقام سوم کشوری در جشنواره نجم و همچنین شناسایی منابع تأمین مواد اولیه لازم در داخل کشور و منابع خارجی غیر قابل تحریم نظیر منابع معدنی خاک فسفات کشور سوریه از افتخارات این گروه است و رایزنی با منابع داخلی و کسب موافقت آنها با تأمین ماده اولیه جهت تولید در کردستان از دیگر اقدامات ایشان است.