درخشش دانشجویان دانشگاه کردستان در اولین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان با نام ره نشان
یکشنبه، 24 اسفند 1399
در اولین دوره از مسابقات مسئله محور بنیاد ملی نخبگان با نام " ره نشان " ، دو تن از دانشجویان دانشگاه کردستان موفق به کسب رتبه برتر شدند.

شایان ذکر است، این مسابقات با هدف شناسایی افراد و تیم‌های مستعد، دانشجویان و فناوران برای توانمندسازی در حل مسائل و نیازهای صنعت کشور، در 5 حوزه زیست فناوری، حمل و نقل، آب و محیط زیست، انرژی و هوشمندسازی میزبان 38 شرکت دانش بنیان و 56 پروژه بود.

شرکت‌ها ضمن تعریف پروژه‌های فناورانه، نیازهایشان را مطرح کردند و با فعالیتی 5 ماهه که از مهرماه آغاز شده  است و تا دهم اسفند سال جاری ادامه یافت. این طرح ها با استقبال 4510 نفر از شرکت کنندگان، به مرحله اجرا رسید.

پس از 7 مرحله ارزیابی، و برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع، نشست‌های تیم سازی و مربی‌گری با هدف پیشبرد پروژه‌ها، برترین ها به مرحله نهایی راه یافتند که منجر به رقابت تیم ها در قالب بیش از 300 تیم  شد.

مراسم اختتامیه و تقدیر از تیم های برتر این مسابقه در 18 اسفند ماه با حضور آقای دکتر ستاری ، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید .

کسب رتبه دوم  توسط جناب آفای ارسلان سلطانیان دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در پروژه طراحی یک بعدی یک طبقه توربین فشار بالا در حوزه انرژی

کسب رتبه دوم  توسط جناب آقای علیرضا صمدی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی در پروژه برنامه تجاری سازی تولید هیدروژل نانوکامپوزیت بر پایه نشاسته در حوزه ره زیست

این موفقیت علمی را به جامعه دانشگاهی تبریک گفته، توفیقات روزافزون این عزیزان را مسألت می نماییم.