پیام نوروزی
پیام نوروزی
پیام ریاست محترم دانشگاه کردستان به مناسبت آغاز سال نو
بنام آنکه هستی نام ازو یافت
بار دیگر بیرق نوبهاران پرتو افشان برآمد تا شراب نور را در رگهای هستی جاری سازد و نوروز را که مهرآفر و مهربخش و مهر آموز است مژده داد و بر این نوید، شتابان و از سر سخاوت بر کوه و دمن و دشت سکه ی گل زد.  آنگاه رستخیز بهار چنان بپا گردد، کز آن بوریا به زیر پای زاهد و عصابه مشت پیر با ایمان، سبز می گردد. پس بندگان به شکرانه این نعمت سجده بر آستان کبریایی زنند تا رحمتش چنان نماید که در وجودمان صداقت و سخا سبز گردد و به چشم خرد نوع بشر نور دهد.
سال 1399 در حالی رخت بر بست که جهان با عارضه ای نادر روبرو بود. هزاران جان عزیز به سودای بیماری نوظهور تسلیم حق گشت و چه سخت بود مرثیه سرایی و باران اشک در غم از دست دادن، آن هم درچهار دیواری عزلت و تنهایی، براستی که غم انگیزترین نوع عزاداری است. برای آنان که رفتند طلب رحمت و بر آنان که ماندند صبر و سلامت را از بی همتای مهربان خواستاریم.
در سال 99 مرکز آموزشی، علمی و فرهنگی دانشگاه همچنان با نهیب دورباشِ کرونا در تعطیلی بسر برد و دانشگاه از حضور گرم دانشجویان بی بهره بود. ضمن تهنیت سال نو به همه عزیزان دانشجو و آرزوی سلامت و موفقیت برای آنان، امید به فضل الهی، با ایمنی جامعه از این بلیه ی ناخوشآیند، در مهر آتی شاهدبازگشایی کامل دانشگاه باشیم.
همکاران ارجمند، اعضای محترم هیات علمی و کارکنان خدوم، با نهایت تلاش و توان خود، با استفاده از بستر فضای مجازی، پرچم آموزش و تعلیم و تعلم را همچنان افراشته داشتند، که بدینوسیله ضمن شادباش سال نو، شایسته میدانم مراتب تقدیر و تشکر خود را به فرد فرد آنان تقدیم نمایم.
فرا رسیدن آخرین بهار طبیعت و نوروز سده چهاردهم و آغاز سال 1400 هجری شمسی را به همه هموطنان عزیز ایران زمین و خاصه هموطنان کردستانی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از حضرت حق سبحانه و تعالی خواستارم که سال جدید سالی سرشار از سلامت، شادکامی و موفقیت برای همگان باشد.

رئیس دانشگاه کردستان