یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400
برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما دانشجویان در ماه مبارک رمضان، همچنانکه مستحضر هستید به دلیل شرایط موجود کووید 19 در کشور، آموزش در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به صورت مجازی برگزار می گردد که امید است با قطع زنجیره این ویروس منحوس، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و واکسناسیون عمومی شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه باشیم زیرا پویایی، طراوت و سر زندگی دانشگاه با حضور دانشجو معنا و مفهوم پیدا می کند. البته در سال گذشته و ترم جاری تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی که دارای پروژه و پایان نامه تجربی و عملیاتی بودند در سراهای دانشجویی اسکان داده شدند. در این شرایط ویژه، پیگیری امورات دانشجویان در زمینه های مختلف می طلبید که شورای صنفی دانشجویان فعال گردد.
شورای های صنفی به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه های مشارکت، همفکری، تصمیم سازی و همکاری دانشجویان در امور صنفی رفاهی همچون امور خدماتی - دانشجویی مشتمل  بر امور تغذیه، امور خوابگاه، مسائل مربوط به فروشگاهها، امور کمک آموزشی، امکانات و تجهیزات کتابخانه ها، سالن های مطالعه، امور خدمات رایانه، دفاتر تکثیر، بیمه حوادث دانشجویی، ایاب و ذهاب، کار دانشجویی، وام های دانشجویی، بهداشت عمومی، امکانات بهداشتی و درمانی، امور تربیت بدنی و... تشکیل می گردد.
براساس آییین نامه شورای صنفی دانشجویان، انتخابات در اردیبهشت ماه طی فرایندی برگزار می گردد که امسال مورد استقبال  دانشجویان داوطلب قرار گرفته است و انتظار می رود دانشجویان عزیز با آگاهی و شناخت کافی به برنامه ها، انگیزه، وقت گذاری، پیگیری، دفاع از حقوق دانشجو و... به داوطلب مورد علاقه خود رای دهند.
در روز رای گیری منتظر حضور پر شور وموثر شما دانشجویان عزیز می باشیم.

ابراهیم سلیمانی
مدیر امور دانشجویی ودبیر کمیته نظارت انتخابات