سفر هیأت دانشگاه کردستان به شهر اربیل
در جریان سفر هیأت دانشگاه کردستان به شهر اربیل، جلسه‌ای مابین وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان جناب آقای دکتر یوسف گوران و رئیس دانشگاه کردستان جناب آقای دکتر فردین اخلاقیان در محل وزارت علوم اقلیم کردستان برگزار گردید.
یکشنبه 31 تیر 1397 ادامه خبر

برگزاری چهارمین نشست تخصصی مدیران هسته‌های گزینش در دانشگاه کردستان/ کسب رتبه دوم هسته گزینش دانشگاه کردستان در بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور
مدیر هسته گزینش دانشگاه کردستان گفت: چهارمین نشست تخصصی مدیران هسته‌های گزینش کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور طی دو روز به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد.

برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید در دانشگاه کردستان
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان گفت: کارگاه دانش‌افزایی اساتید دانشگاه کردستان در قالب «طرح ضیافت اندیشه» به مدت سه روز در این دانشگاه در حال برگزاری است.
شنبه 30 تیر 1397 ادامه خبر

در مراسم رونمایی از کتاب «گیابه‌ند»: لوح زرین دانشگاه کردستان به سیدبرهان حسینی اهدا شد
در آئین رونمایی از نسخه به روزآوری شده کتاب «گیابه‌ند» نوشته «نوژدار اسماعیل» حکیم اهل دهوک کشور عراق، نشان زرین دانشگاه کردستان به سیدبرهان حسینی پژوهشگر مرکز شفای کردستان اهداء شد.
شنبه 30 تیر 1397 ادامه خبر

با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛رئیس دانشگاه کردستان «مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان» شد
طی حکمی از جانب دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، «فردین اخلاقیان‌طاب» رئیس دانشگاه کردستان به عنوان «مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان» منصوب شد.
سه‌شنبه 26 تیر 1397 ادامه خبر

شهریه ثابت و متغیر دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان (ورودی 1397)
شهریه ثابت و متغیر دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان ورودی 1397 اعلام گردید.
سه‌شنبه 26 تیر 1397 ادامه خبر

ویرا، نشریه تخصصی امنیت سایبری مرکز آپا دانشگاه کردستان منتشر شد
شماره نخست ویرا، نشریه تخصصی امنیت سایبری مرکز آپا دانشگاه کردستان در تیرماه 1397 منتشر شد
یکشنبه 24 تیر 1397 ادامه خبر

پیام تسلیت رئیس دانشگاه کردستان به مناسبت حادثه جانکاه برخورد اتوبوس با یک دستگاه نفتکش و درگذشت تعدادی از همشهریان
جامعه دانشگاهی دانشگاه کردستان این مصیبت جانکاه که مرثیه حسرت بار را بر دیدگان خانواده‌های مصیبت زده رقم زده است صمیمانه به آنان تسلیت عرض می نماید.
چهارشنبه 20 تیر 1397 ادامه خبر

درگذشت سعید احمدی ریاضی دبیر روابط عمومی اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان
در کمال تاسف و شوکی بزرگ با خبر شدیم که سعید احمدی ریاضی دبیر روابط عمومی اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان به همراه خانواده محترمشان در اثر سانحه رانندگی در مسیر جاده قصرشیرین به کرمانشاه به رحمت ایزدی پیوستند.
سه‌شنبه 19 تیر 1397 ادامه خبر

پیام تسلیت بسیج دانشجویی به مناسبت درگذشت دبیر اسبق روابط عمومی جامعه اسلامی
دوشنبه 18 تیر 1397 ادامه خبر

ثبت نام مردادماه کلاس های ورزشی تابستانی فرزندان کارکنان
ثبت نام مردادماه کلاس های ورزشی تابستانی فرزندان کارکنان آغاز شد
یکشنبه 17 تیر 1397 ادامه خبر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و دانشگاه تکنولوژی اونتاریو کانادا
تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و دانشگاه تکنولوژی اونتاریو کانادا به امضا رسید.
چهارشنبه 13 تیر 1397 ادامه خبر

​مراسم معرفی و رونمایی جلد سوم «حه‌له‌بی سازی» و جلد چهارم «زه‌ر‌نگه‌ری» برگزار شد
به همت پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان مراسم معرفی و رونمایی جلد سوم «حه‌له‌بی سازی» و جلد چهارم «زه‌ر‌نگه‌ری» از مجموعه کتاب‌های مشاغل قدیمی سنندج (پیشه کونه‌کانی شاری سنه) برگزار شد. (همراه با گزارش تصویری)
دوشنبه 11 تیر 1397 ادامه خبر

به همت پژوهشگران دانشگاه کردستان؛ تشخیص زودهنگام سرطان تخمدان تنها از طریق نمونه خون ممکن شد
محققان دانشگاه کردستان موفق شدند یک زیست‌حسگر طراحی کنند که سرطان تخمدان را در مراحل ابتدایی و تنها از طریق بررسی نمونه خون افراد تشخیص می‌دهد.
دوشنبه 11 تیر 1397 ادامه خبر

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان: پتانسیل علمی دانشگاه کردستان در مقوله محیط زیست و اقلیم کاربردی است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان دارای ظرفیت‌های علمی فراوانی در راستای کمک به اجرای طرح‌های حمایتی از محیط‌زیست و اقلیمی است، گفت: باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شیوه ممکن بهره گرفت.
دوشنبه 11 تیر 1397 ادامه خبر

اسامی نهایی پذیرفته شدگان بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 98-97 اعلام گردید.
یکشنبه 10 تیر 1397 ادامه خبر

اطلاعیه شماره 2 دانشگاه کردستان در مرحله دوم (ارزیابی تخصصی) آزمون نیمه متمرکز دکتری تخصصی(Ph.D) در سال تحصیلی 98-1397 (داوطلبان غایب) منتشر گردید.
یکشنبه 10 تیر 1397 ادامه خبر

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان
جمعه 8 تیر 1397 ادامه خبر

افزایش 16 درصدی داوطلبان کردستانی در کنکور 97
دستیار نماینده تام‌الاختیار برگزاری آزمون‌های سراسری سازمان سنجش در دانشگاه کردستان گفت: در کنکور سراسری 97 تعداد 26 هزار و 316 داوطلب کردستانی در پنج گروه آزمایشی با هم رقابت می‌پردازند که این تعداد نسبت به سال قبل رشد 16 درصدی داشته است.
چهارشنبه 6 تیر 1397 ادامه خبر

برگزاری پنجمین نشست دبیران هم‌اندیشی استانی دانشگاه‌های کشور در دانشگاه کردستان
پنجمین نشست دبیران هم اندیشی استانی دانشگاه‌های کشور 31 خرداد در دانشگاه کردستان برگزار شد.
سه‌شنبه 5 تیر 1397 ادامه خبر