دانشگاه کردستان با 9500 دانشجو در 8 دانشکده و مجموع 45 رشته تحصیلی یکی از دانشگاههای بزرگ غرب کشور محسوب میشود.
تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه شامل 12 نفر استاد تمام، 61 دانشیار، 213 استادیار و 19 مربی میباشد. همچنین 205 نفر نیز به عنوان پرسنل اداری دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان کردستان محورهای پژوهشی در سال 1399 را اعلام کرد.
رویداد حمایت از ایدههای اشتغال آفرینی جایگزین و پایدار برای کولبران در استانهای کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه با عنوان کاک برکت در دانشگاه کردستان برگزار شد.
آزمایشگاه "افزاره فیزیک نانومقیاس" دانشگاه کردستان به سرپرستی دکتر فواد قاسمی عضو هیات علمی گروه فیزیک موفق به ساخت حسگر گاز دی اکسید نیتروژن مبتنی بر مواد دوبعدی مولیبدن سولفید و گرافن شده است که در دمای اتاق با کارایی بالا عمل میکند.
آیین تجلیل از حمید ملکالکلامی، فعال محیط زیستی با حضور رئیس دانشگاه کردستان، شهردار سنندج و شماری از دوستداران طبیعت در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد.
جناب آقای دکتر عیسی معروفپور عضو هیئت علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی جهت بهرهمندی از حمایت مالی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی-بینالمللی وزارت عتف در قالب برنامه دعوت برای پژوهش مشترک (ICRP) به منظور اجرای طرح پژوهشی مشترک بینالمللی، معرفی شدند.
مراسم تکریم محیط بان حمید ملک الکلامی
به استحضار اعضای محترم هیأت علمی می رساند سامانه الکترونیکی تسویه حساب گرنت پژوهشی راه اندازی شده است.
عناوین طرح های مورد نیاز موسسه دانشمند بنیاد مستضعفان اعلام گردید.
آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کردستان وبیناری با عنوان «Raman Spectroscopy and its Application in Scientific Field» (اثر رامان و کاربردهای آن) برگزار می کند.
از بزرگترین اهداف مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گسترش و تسهیل ارتباط علمی میان مراکز دانشگاهی و پژوهشی ایران و مراکز علمی بینالمللی جهان است، برنامههایی همچون جندی شاپور(برنامه همکاری مشترک ایران و فرانسه)، ICRP(برنامه همکاری مشترک ایران و 29 کشور جهان)، برنامه پیترو دلاواله (برنامه همکاری مشترک ایران و ایتالیا)، برنامه حمایت از همکاریهای بینالمللی برای توسعه پژوهشهای کاربردی(ایکارد)، برنامه همکاریهای بینالمللی برای توسعه آموزش(آیسد) طراحی و در حال اجراست.
هدف اصلی از تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در واقع ایفای وظایف بنیاد ملی علم ایران بوده است. در حال حاضر این صندوق با بیش از بیست و شش هزار عضو هیأت علمی دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط است. عمده فعالیتهای این صندوق در حوزههای: حمایت از طرحهای پژوهشی، پسادکتری، ثبت اختراعات، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) و حمایت از ایجاد و توسعه مراکز نوآوری، انجام میگیرد.
برای مشاهده طرحها و اولویتها حتما عضو شوید.